Ljuva augustihelg

Den här helgen går till världshistorien - eller i alla fall till sommarhistorien - eftersom det inte har regnat! (Jo, lite i natt, men vad gör det? Förutom att lakanen som hängde på tork fick hänga en dag till eftersom vi glömde dem på torkvindan.) På dagarna har solen skinit från en nästan klarblå himmel med behagliga 22-23 grader i luften. Familjen har spelat lite kubb, lite krocket och latat sig i trädgården. Stenpartiet har funnits som en grå dimma av dåligt samvete i perifirin, men vi har försäkt att inte låtsas om det. Det var bara när några felkastade kubbpinnar letade sig upp bland de spridda stenarna som vi blev plågsamt påminda om vårt dåliga samvete. Men det tar vi hand om en lagom molnig dag, när det varken är strålande sol eller spöregn.

 

ChampagneEn helt ljuvlig helg, med andra ord. Så där lagom lat och behaglig. Höstdimma på morgnarna, ljumma sommarvindar på dagarna. Mmm ... augusti är härlig! Nu är det redan söndag kväll, och eftersom makarna MacGregor blev herr och fru för exakt tolv år sedan idag så kan det tänkas att helgen får ett trevligt avslut med lite bubbel. Here's to another twelve years! And more!

 

(Ni vet väl vad som gör ett äktenskap långt och lyckligt? Enligt en äldre herre som levt i många och lyckliga år med sin hustru kan det sammanfattas i två ord - Yes, dear!)


Kommentarer:
Postat av: ilva

Man gratulerar! Bubbla pa...

Postat av: Nettan

Grattis till tolv år! Hoppas att allt gått bra och att ni bubblade!
Kram

2005-08-23 @ 19:40:07
URL: http://www.reflektioner.org
Postat av: Ulrika på den här bloggen

Ilva: Tackar! Man får ta de tillfällen som bjuds att fira!

Nettan: Tack så mycket! Tolv år gick himla fort, vi ska försöka dra ut lite mer på nästa tolv, kanske lättare nu när barnen är större.

Kram på er båda!

2005-08-23 @ 19:55:39
URL: http://macgregor.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits