Little Chicken

Little chickenPappan i familjen har en dold talang. Han är en fena på grötrim, limericks, slogans och annat som rimmar. Familjen uppskattar framförallt hans slogans, för alltsom oftast är det en tävling förknippad med uppdraget och därmed också en eller några attraktiva vinster. Genom åren har det blivit ett och annat, från badbollar till Åresemester. Senast blev det en kyckling.

Little Chicken som ni ser på bilden är inte alls särskilt liten. Moira är 1,45 m. Om man räknar med tuppkammen så är nog kycklingen 1,20 m i alla fall. Den stod uppställd på det lokala Coop Forum varuhuset till allmän beskådan och med en uppmuntran om att skriva en slogan och vinna pippin. Moira bönade och bad sin far att skriva en vinnande slogan så då gjorde han det. Och vann. Folk tittade lite konstigt på honom när han bar ut Little Chicken till bilen.

Moira är lycklig, men på nätterna är kycklingen förpassad till ett stängt arbetsrum, för ingen i familjen vill yrvaket titta upp och se ett jättehuvud bredvid sängkanten. Han är bara lite för stor för att vara gullig.


Kommentarer:
Postat av: Bloggblad

Jaså, det är ni som plockar hem vinsterna!!!! Jag har faktiskt slutat skicka in, för jag har aldrig vunnit trots att jag varit hur rolig/klurig/underfundig som helst...

Grattis (lite surt, men ändå...)

Postat av: Ulrika på den här bloggen

Japp! Det är vi. Eller i alla fall pappan. Han hävdar att det krävs en speciell teknik; att ha med företagsnamn och/eller produktnamn brukar gillas av juryn till exempel ...

2006-07-10 @ 07:16:12

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits