Goda vänner

Som sagt, med hus och tummen mitt i handen så får man antingen ha extra resurser i form av pengar undangömda ... eller så kan man ha händiga vänner. Vi har det sistnämnda. Vi har redan berättat om morfar som fixade diskmaskinen. I går hade vi en annan vän hemma hela dagen, faktiskt från halv tio på förmiddagen till sent på kvällen. Han tog kommandot och monterade resolut och utan problem in vår nya badrumsmöbel eftersom den gamla var förstörd och måste bytas ut. Maken hantlangade och gjorde nog en och annan hantverksinsats också och slutresultatet blev helt suveränt! Nu väntar bara besök av rörkrökarn i nästa vecka så är allt komplett.

 

Under tiden vårt badrum genomgick en total förvandling lekte våra barn med vännens två barn som är jämnåriga med våra. Vi såg inte röken av dem på hela dagen! Trots att syskonparen normalt sett kivas sinsemellan en hel del så fungerar de klockrent när de är tillsammans alla fyra. Inte minsta gnabb! Jag fick leta rätt på dem för utfordring med jämna mellanrum, annars roade de sig själva hela dagen.

 

Senare på eftermiddagen kom vännens fru (efter jobbet) och vi hjälptes åt att laga kyckling och en suverän pasta. Vi hade så trevligt att vi missade att ge Moira Levemir! Hon kom på det själv efter två timmar, den duktiga tjejen. Ingen större fara skedd, men vi fick en liten chock. Det var länge sedan vi hade så trevligt att vi "glömde" bort Moiras diabetes. Många skratt och timmar senare åkte familjen hem till sig. Vilken underbar dag!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits