Penny har också diabetes

Att besöka chimpanserna är ett måste när man är på Furuviksparken. Aporna är aktiva och roliga, och intelligenta och söta och så vidare. Åtminstone leds man att tro detta. När vi var där så sov aporna. Det var en loj rörelse här och en försiktig sträckning på kroppen där men mest låg de ner och sov.

 

 

Föga roligt tyckte vi och var på väg att gå därifrån när Moira upptäckte skylten. På skylten så stod det: FÅR EJ MATAS! Jag heter Penny och har diabetes, jag får insulinsprutor varje dag. Därför är det mycket viktigt vad jag äter, annars blir jag sjuk. Så därför mata ej mig eller mina kompisar även om vi tycker om det. Hälsningar Penny.

 

 

 

Det var verkligen en upplevelse för Moira. Helst ville hon ta med sig Penny hem men efter vi föräldrar förklarat att det räcker med en apa i sängen så nöjde hon sig med att titta på Penny och hennes kompisar igen. Nu var det plötsligt roligt att titta på apor som sov, det tyckte faktiskt vi föräldrar också. Vi blev kvar där länge innan Moira till slut vinkade hejdå till sin själsfrände och jag är helt säker på att det var Penny som vinkade slött tillbaka till henne.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits