Konstnärssjälar

Det börjar bli tjatigt nu men än en gång så startar jag inlägget med, DET REGNAR! Tar det aldrig slut? Våra badkläder har torkat ihop och flagnat i små bitar, badringen och badmadrassen är sedan länge totalt ihoppysta och förrådet av solkräm börjar nu att svämma över. Vad ska man göra?

 

Vi skickade bort sonen för ett par dagar. Han skulle iväg med en kompis och sitta och titta på när regnet faller ner inifrån en sommarstuga någonstans. Kvar är då dottern som skall roas och det är inte alltid det lättaste. Efter mycken tanke och möda bestämde vi oss för att åka ner på stan och se om vi kunde köpa oss en meningsfylld fritid, konstnärsbutiken var målet. Vi gick därifrån betydligt fattigare än när vi kom men mamman och pappan och dottern fick alla något att leka med. Utan tvivel var mammans saker dyrast och pappans billigast (det är ett mönster i den här familjen) men vi var nog alla lika lyckliga. Mamman fick akvarellfärgerfärger, ergonomisk pensel och akvarellpapper. Pappan fick ett par olika pennor och dottern fick cernitlera i regnbågens alla färger.

 

Färger

 

Nu ska vi försöka locka fram våra konstnärssjälar och skapa stordåd vid köksbordet som får tjänstgöra som vår ateljé. Först ska vi bara vila lite och samla oss efter stadspromenaden. Vad det måhända bli för alster som vi producerar återkommer vi om, kanske!


Kommentarer:
Postat av: Bloggblad

Ser fram emot att få se resultatet!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits