Grus i ögonen

I natt har det inte blivit så mycket sova av. Moira hade 4,4 kl 23.00, vilket egentligen är för lågt för att hon ska klara hela natten. Men eftersom hon har varit hög de senaste nätterna så försökte vi ha is i magen och vänta till kl 24.00 för nästa mätning, och se då åt vilket håll det barkade. 5,4 pep mätaren (den är jättecool med upplyst display så man ser vad man gör att utan att behöva tända lampan) så då verkade hon inte vara på väg att bli låg i alla fall.

 

Men tänk om hon skulle sjunka på efternatten? Satte klockan på 05.00 och kollade då också. 8,1. Finfint. Då fick jag sova en timme till innan det var dags att gå upp.

 

Så ni förstår att jag har grus i ögonen idag. Längtar tills i kväll, då kan jag gå och lägga mig hur tidigt jag vill för då får jag sova i gästrummet och pappan tar över. Varannan natt byter vi, vi träffas i hallen med kuddar och väckarklocka, minns inte när vi faktiskt sov i samma rum sist! Men det är smällar man får ta, det känns alldeles för osäkert att låta Moira sova i sitt eget rum, för tänk om hon blir låg och inte vaknar ...


Kommentarer:
Postat av: Emma

"Trevligt" att se att det finns fler som har det som vi! Samma överväganden. I natt väckte jag min Siri, 6 år, och tvingade i henne ett glas mjölk. Då hade hon ungefär 4,5 i blodsocker. Och vaknade i morse med 4,1, så det var nog bra att hon fick den där mjölken. Vi ska nog dra ner lite till på hennes basinsulin, har nyligen sänkt från 8 till 7 enheter lantus. Ha det bra och kämpa på!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits