Undrar just hur deras miner kommer att se ut på fredag förmiddag när fikabordet är uppdukat med Annas nyttiga bröd, havretekakor, ost, skinka, philadelphiaost, sockerfri marmelad (St Dalfour - prova blåbärsmarmeladen! Mmmm ...) och diverse skivade grönsaker. Ha! Ingen sockerchock där inte! Återkommer med rapport på deras reaktioner. Här är receptet på Annas nyttiga bröd, det är alltså Anna Skipper i "Du är vad du äter" som publicerat detta recept på sin hemsida och på TV3s. Prova du med!
5 dl dinkelmjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2,5 dl fyrkornskross
1 dl vetegroddar
1 tsk havssalt
4 tsk bikarbonat
5 msk blandade brödkryddor
1 liter ekologisk filmjölk
0,5 dl sirap
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Rör ner filen och sirapen. Smöra och bröa två 1,5 liters avlånga formar. Grädda ca 100 minuter. Alternativ - gör halva satsen i en brödform och grädda 60 minuter.

5