Christy Hemme

Christy Hemme 2

Christy Hemme, i ett av sina mer påklädda ögonblick

Christy Hemme, före detta Diva hos WWE och Playboymodell. Före detta för att hon själv valt att säga upp sig och kaninflicka för att hon har kurvorna på de rätta ställena. Det är svårt att sammanfatta en så kallad Divas karriär för egentligen, enligt min mening, så gör de ingenting förutom att gå runt som så kallat "eye-candy". Jag själv har inget större intresse av Divorna eftersom jag tycker att pengarna de lägger på dem borde användas bättre, till nya brottare till exempel. Min son tycker också att det är en "waste of time" för han vill se när två 100 kilos+ klumpar pucklar på varandra så att det skakar i arenan, inte två skrikiga bimbos som taffligt klöser på varandra medan de desperat försöker få en 50 kilos kropps (och då är hälften av vikten centrerad i bröstregionen) "clothes-line" att se grym och dödlig ut. Sonen är för ung än för att uppskatta de attribut som Divorna har med sig i ringen, jag är för gammal. Men det finns många som verkligen tycks gilla Divorna, åtminstone i Amerika, eftersom de tycks vara mäkta populära där. Och det finns faktiskt en i familjen som skriker högt (precis som alla Divorna också gör, irriterande nog) när sonen och jag snabbspolar oss igenom tjejmatcherna, och det är dottern.

Christy entranceChristy hemme

Christy hemme äntrar ringen i Hartwall Arena

Förra gången WWE var i Finland hade vi sådan tur(!) att vi träffade alla Divorna som var med. Trish, Victoria, Stacy, Nidia och Molly. Dottern fick fota sig med alla och blev något av en liten maskot för dem på hotellet där de bodde. Den här gången så var det inte så många med, tre för att vara exakt, och de syntes knappt till på hotellet. När de kom tillbaka från galan så åkte de upp på rummet direkt och kom inte ner förrens det var dags att åka. Jillian såg vi bara som hastigast förutot ute på galan när hon åkte på stryk av Christy och Rey Mysterio (som finns som tidigare möte men kommer också att komma som nytt möte) i nämnd ordning, på hotellet lyckades hon smälta in och försvinna. Melina såg vi under en lite längre period när hon tätt tillsammans med vad jag antar vara hennes pojkvän, Johnny Nitro, slingrade sig igenom lobbyn vid ett par tillfällen. Men en Diva lyckades vi, eller snarare sagt en av oss, byta några ord med, nämligen Christy Hemme.


Jillian and Christy

Jillian, med skydd för sin lilla molusk, gav Christy en rejäl omgång

Det var på morgonen när alla skulle åka. Jag och Sean var koncentrerade på att iaktta brottarna som var i lobbyn. Moira, som jag antar var rätt så besviken över Divornas frånvaro gick själv bort en bit från oss. Efter att ha varit ett "center of attention" så blev detta ganska tråkigt för henne (så pass tråkigt att hon överväger att inte åka nästa gång om det blir något). Sean och jag fastnade med Lashley (om jag kommer ihåg rätt och kommer dessutom senare i bloggen) så vi uppfattade väl inte riktigt vad Moira gjorde. Plötsligt ser jag att hon står och pratar med någon som är typ lika lång som henne men en anings mer utvecklad om man säger så! Det är något väldigt rödhårigt i alla fall och jag inser att det är Christy. Vad det var som fick mig att inte gå över dit med kameran kommer jag inte riktigt ihåg men det måste som sagt ha varit någon manlig brottare som störde vår koncentration. I ögonvrån så ser jag att Moira får en kram av Christy (det är väl vid de tillfällena som jag själv skulle kunna tänka mig att uppskatta dambrottning, enkom för att själv få en!) och att de sedan står och pratar. När de pratat klart går Moira tillbaka till oss och Christy passerar också oss med ett leende på läpparna och går ut i bussen.

Christy 3christy 4

Jillian versus Christy Hemme i Helsinki det böjdes och bändes från alla håll och kanter

- Vad sa hon? säger jag någorlunda upphetsad (inte på det sättet ni tror).
- Nja, inget särskilt, svarar Moira, du vet det där med "sweetie" och så vidare.
Själv antar jag att jag skulle reagera lite kraftigare om en Playboymdell skulle krama om mig och kalla mig för "sweetie" men för Moira var det bara vardag tycktes det.
- Jo, förresten, jag fick en autograf av henne också, sa Moira och log, det var kul.

Christy wins

Men till slut så stod Christy där som segrare ändå

Jag och sonen himlade väl lite med ögonen men för Moira var det här viktigt. Ännu en autograf till hennes ganska så digra samling. Jag tror att det egentligen var det viktigaste på hela resan för henne. Att hon träffade Roddy Piper (kommer senare) och fotade sig med honom, träffade en massa andra brottare och så vidare var bara sekundärt. En Divaautograf väger mer än tjugo brottares autografer, smaken är som baken och Christy Hemmes "cleavage", otroligt delad!

Christy Hemme autographChristy Hemmes söta snirkliga autograf med hjärta och allt som Moira fick i lobbyn.

Länkar till brottare divor som nämnts i detta inlägg. Obs att vissa som Lashley och Piper inte är skrivna än och kommer alltså att komma som senare inlägg i bloggen.

Trish Stratus, 100% Babe
Victoria
Molly Holly
Stacy Kiebler
Nidia
Rey Mysterio

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits