Jesse Dalton

När sonen och jag var i Barcelona så träffade vi ånyo en hög med wrestlers, det vet nog alla läsarna allaredan. En del hade vi stött på förut och en del andra var helt nya för oss, Jesse Dalton var en av dem.

image545

Jesse Dalton med det eviga leendet

Jesse Dalton, eller Terry Ray Gordy jr som han egentligen heter är son till Terry Gordy, en del av det legendariska tagteamet The Fabulous Freebirds, så man skulle väl kunna säga att han har wrestlingen i blodet. Sonen och jag visste dock inte alltför mycket om honom förutom de små snuttar vi sett på Smackdown-sändningarna och det lilla vi läst om honom på nätet och en del wrestlingtidningar. Vi blev dock positivt överraskade när vi såg honom brottas i Barcelona med sin "kusin" Festus Dalton i släptåg.

image546

Jesse och hans "kusin" Festus

När vi träffade Jesse så verkade det som om han blev lika överraskad av oss som vi blev av att alla brottarna fanns kvar i avgångshallen. Det verkade nästan som om han blev riktigt glad över att någon kände igen honom för han var odelat positiv till att vi frågade om ett litet foto. Han började pladdra på om wrestling och galan och tycktes aldrig vilja sluta. Han frågade oss om vårt wrestlingintresse, om vad vi tyckt om galan kvällen innan och vad vi tyckte om the Daltons. Vi försökte svara så gott vi kunde när han hamrade på med flera frågor, hela tiden med ett jätteleende på läpparna.

image547

Jesse och Festus Dalton kommer in i arenan i Barcelona för att brottas

Till slut så lyckades vi i alla fall få upp Jesse och sonen i position för ett foto och resultatet ser ni här nedan. Jesse var mycket trevlig och det var nästan så att det var vi som fick ända konversationen så att vi skulle ha tid att grabba tag i några andra brottare. Det är kul när några av de nya inte visar divalater utan verkligen tycks uppskatta att de har fans, och det är en sak som är säker, Jesse uppskattar verkligen att man hejar på honom, både på arenan och utanför den.

image548

Sean och Jesse Dalton. Nuförtiden så får en del av brottarna sträcka på sig för att bli lika långa som sonen!


Och som en sista liten notis, så här ser Jesse Dalton ut när han blivit "scrappad". Balonger är fest och glädje och det var nog Jesse Dalton i ett nötskal!

image549

hits