Batista & Ric Flair, scrapped

Nu har jag roat mig med lite mera "scrapbooking" och efter att ha fått hjälp av min fru att limma så är nu två nya alster klara. Det som jag finner allra svårast med "scrapbooking" är just själva limmandet.  Mina fingrar saknar nämligen all sorts finmotorik, åtminstone när man blandar in saker som kan fastna på dem. Jag är bättre på att limma på andra sätt! Hur som helst, den första LO: är Batista (och ni kan läsa om vårt möte med honom här om ni är intresserade) och jag vet inte riktigt vad jag tänkt. Papperet är från Basic Grey, alfabetet är Olivia som man stansar ut med en Cuttlebug. Sedan har jag gjort lite egna mallar och klippt och klistrat och slutresultatet blev väl inte riktigt bra enligt mig, det duger dock.

image461

Någon sorts enhet men det ser lite amatörmässigt ut. Å andra sidan är jag nybörjare så det får göra det. Min andra LO, som är Ric Flair, kanske den mest kända brottaren av alla (jag vet, det är inte lätt när man inte är insatt "but take my word for it" och läs här) är jag betydligt mera nöjd med. Det finns en tanke bakom den lilla skapelsen, strålkastarens ljussken, guld och rött från Flairs överdådiga rockar och det blågröna som går att hitta i båda fotona. Papperet är från My Mind's Eye, som för övrigt har en massa fina mönster och färger på sina papper (dessutom är de dubbelsidiga så det tär i en att använda en sida när den andra är lika fin), alfabetet är en än gång Olivia, siluettmallen av Flair har jag ritat på frihand själv (skrev han stolt) och sedan så var det lite klipp och knåp. Jag har dessutom prövat på "embossing" för första gången för att få lite mera flärd över siluetten. Sedan dabbades det på med lite "guldchalk" för "the final touch". Jag blev så nöjd så att jag släppte ut ett litet Flair-vrål när jag var klar,          - Woooo!

image462

Nu är det dags att börja tänka på vad man skall scrappa härnäst, det är ju en dag imorgon också.

Kommentarer:
Postat av: Skräptanten

Oerhört!
Shit, vilken dynamisk och dramatisk LO!
Du är ju en mästare! Siluetten, strålkastarkäglan, kompositionen, RUBBET!
Ett litet Flair-vrål från mig också: WOOOO!

Postat av: Annika E

Wow! Snygga LOer! Och vad skoj med en man som scrappar! Det får jag allt visa guben min! ;-) Han kan ju scrappa sina fiskehistorier om inte annat. Keep up the good work!

2007-06-25 @ 00:51:31
URL: http://www.mammelooni.blogspot.com
Postat av: uve

Kanon verkligen! Ska bli kul att se vad du scrappar härnäst :-)

2007-06-26 @ 20:14:47
URL: http://www.uves.blogg.se
Postat av: Linken

Shit vilken kul blogg!
Helt annorlunda än alla tradiga modebloggar som dräller runt på nätet. Du har ett bra öga för bildkomposition(osäker på stavningen) tycker jag, som har lyckats med det halvt omöjliga att få till "grabbiga" LO's. Själv har jag mer eller mindre gett upp, då mina scrapp gejor ständigt hamnar i "pluttenutt" stilen. =(
Väntar med spänning på fortsättningen....

2007-07-14 @ 01:42:38
Postat av: Marie

WOW! Så coolt att scrappa WWf-stjärnor!! Rick Flair-lo:n är ju spot on!!!

2007-07-29 @ 12:25:35

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits