Kofi Kingston

Eftersom jag är så oerhört slö med att rapportera från våra möten så lägger jag upp ett till nu när jag väl är igång. Denna gång bjuder vi på ingen mindre än Kofi Kingston!Ett av de senaste stjärnskotten i WWE och definitivt en av de rörligaste och mest smidiga brottarna som WWE har nu. Kofi Kingston kommer från Jamaica i WWEs värld, i riktiga världen kommer han från Ghana men det spelar liksom ingen roll.Kofi Kingston vrider om nacken på allas vår favorit Santino Marella i Barcelona

Ute på galan så besegrade Kofi Kingston vår favorititalienare (som inte är från Italien) Santino Marella. Djup besvikelse för oss som älskar Santino men riktigt riktigt roligt var det att se ändå.Tack vare oskärpan i bilden skulle man kunna tro att Santino och Kofi kysser varandra. Det är givetvis fel. Nog delades det ut kyssar under matchen i Barcelona men definitivt inte av det slaget. Dessutom skulle Santino, denna italienska hingst, aldrig kyssa en karl!

När vi träffade Kofi Kingston sa han inte mycket, däremot log han hela tiden och visade upp ett imponerande par biceps under hans tajta T-shirt. Mannen var ganska så liten men som så är med de flesta wrestlers, granithård! Vi träffade honom utanför hotellet. Han kom studsandes nedför trapporna till köpcentrumet som låg på andra sidan gatan och vi drog oss ut på trottoaren för att fånga upp honom när han studsade förbi.Kofi ler som sagt större delen av tiden

När han hade tagit sig över övergångsstället stod vi där som två lallande fånar och drog till med det inte alltför originella, - Excuse me Mr Kingston, could we have your autograph?
Kofi bländade av ett Colgateleende och stannade upp. Han sa något som lät som "javisst" och signerade sonens block. Ett litet foto senare med sonen pekade han på mitt WWE-album och tittade ganska roat i det. Jag förklarade att även han skulle hamna i den så småningom och han bara stod där och såg riktigt road ut. Eftersom sonen nu hade kameran så föreslog han en bild på fadern och Kofi och det ställde Kofi gladeligen upp på. Tyvärr hade sonen ingen koll på vad han gjorde så han filmade en snutt istället! Efter hjälp på forumet lyckades jag göra ett fotografi av filmsnutten (som i och för sig är rätt rolig att ha!). Hur som helst, Kofi sträckte fram näven, hälsade på oss båda igen och sa tack och sedan så skuttande han leendes in på hotellet. Kul kille Kofi!Sonen och den genomtrevliga, men tysta, Kofi KingstonKofi Kingston och fadern som genom sitt fånleende försöker säga till sonen att knäppa fotot någon gång! Det blir ganska roligt när man ser det på video! I faderns hand ser ni albumet med alla wrestlers som blivit scrappade. Längst ned ser ni också Kofi Kingstons autograf och ovan där finner vi Ted DiBiase, Priceless!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits