Jamie Noble, part 2

Jamie Noble må vara en ganska så liten brottare men vad han tappar i storlek tar han igen i brottningsskicklighet. Tyvärr så har inte WWE riktigt uppmärksammat detta då han mest används som en "jobber".



Jamie Noble kommer ut för att möta William Regal

Oavsett det så var matchen mellan Jamie Noble och William Regal i Barcelona mycket sevärd. Två stycken "riktiga" brottare så som använder brottning och skådespeleri istället för bara muskler när de ska nå publiken. Vi två satt bara och njöt av dessa två högklassiga atleter på galan.



Första gången vi såg Noble på hotellet var när vi passerade träningslokalen. Jamie Noble hade satt på sig sina hörlurar och gick på ett löpband. Han gick och gick och gick och jag kan ärligt talat inte säga hur länge det var. Vi lyckades i alla fall gå förbi flera gånger och ett gäng med brottare han komma dit, träna, lämna lokalen och så vidare. Noble bara travade på i ett ganska högt tempo även om han aldrig sprang.



Nere i lobbyn sprang vi på Jamie Noble när vi precis kom från gallerian på andra sidan hotellet. Efter de vanliga frågorna om autograf och så vidare (Noble lämnade en snygg signatur på vårt album) och ett fotografi med sonen så började Noble ställa frågor om gallerian. Han var intresserad av vad för sorts restauranger det fanns på andra sidan och vi försökte förklara. Något McDonalds eller annat hamburgerhak var inget för honom. Jag tror att han ville äta "riktig" mat men jag vet inte vilken restaurang han valde. Vi stannade kvar på hotellet när Noble tackade för sig och släntrade över gatan för att testa något av våra tips. Trevlig kille utan tvekan, och en jävel på att gå!



Sonen och Jamie Noble innan vi börjar diskutera de kulinariska aspekterna av det katalanska köket!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits