J.T.G. Cryme Tyme

Vi dunkar på med ännu ett litet möte från Barcelona och nu plockar vi in JTG, den andre brottaren i tagteamet Cryme Tyme. Man kan väl säga att efter mötet med JTGs tagpartner, Shad Gaspar, så var vi lätt bortskämda och redan så pass nöjda så vi skyndade på denna. Inte för att JTG på något sätt var otrevlig, nej, bara för att hinna med så många som möjligt.JTG eldar upp publiken i Barcelona, -Yo yo yo!

Sonen och jag hade ju "stalkat" Shad i Barcelona men JTG hade vi sett till överhuvudtaget förrän han kom ned från rummen alldeles strax innan de skulle iväg till showen. Som alla andra kom han ut ur hissen med sin väska i släp, det finns inte en wrestler som har en väska utan hjul, och såg rätt bortkommem ut. Dessutom var han inte så hiphop/ghetto/blingbling-klädd som man skulle kunna föreställa sig. Han såg synnerligen normal ut och det tog oss en sekund eller två att reagera.JTG är på väg att göra ett nummer på Cody Rhodes efter att Shad slocknat i hörnan. Det syns tydligt på fotot hur beredd Rhodes är på att kontra vid rätt tidpunkt!
JTG och Shad på väg ut ifrån matchen de förlorade men som vanligt är "good guys" alltid vinnare i publikens ögon.


Han var kort den gode JTG, definitivt under 1.80, och det förvånade faktiskt lite, fråga inte varför! I alla fall, när han kom gåendes där med sin väska så släntrade vi oss tveksamt upp eftersom vi inte var 100 på att det var JTG. När vi väl såg det tog sonen klivet framåt och JTG stannade upp snällt. Det blev en autograf och lite småprat men inte mycket mer än så. Roligast var utan tvekan när han gick, hur konstigt det än kan låta. Jag sa något om "lycka till ikväll" och tackade för fotot och han sa, -Chill! och flinade brett. Längre än så blev det inte, jag sa ju att han var kort!Sonen och JTG från Cryme Tyme i Barcelona. Lägg märke till att sonen gör samma gest som JTG. Det är något vi konstant glömmer att göra även om vi tänker på de olika brottarnas gester precis innan vi träffar dem.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits