Chris Jericho Y2J part 2

Då minnet börjar svikta är det nog dags för att avverka resten av brottarna från vår senaste Barcelonaresa. Just nu ligger Finlandsresan och de möten vi gjorde där klarast i huvudet men Barcelona har legat som ett mörkt moln över dessa så drar iväg dem här. Eftersom minnet inte kommer ihåg allt heller blir det kortfattade små saker som presenteras och vi drar till med den dåvarande världsmästaren i tungvikt, Chris Y2J Jericho.Chris Jericho, iförd sitt mästarbälte, flinar nedlåtande åt HBK i arenan i Barcelona

Chris Jericho var borta från brottningen under en längre tid men bestämde sig nog för att göra comeback när han upptäckte att han inte blev den superstjärna han var inom brottningen på allt det andra han provade. När han kom tillbaka var det för att "rädda" WWE undan Randy Orton vilket innebar att Jericho skulle vara en av de goda pojkarna. Det fungerade inte så länge, inte beroende på Y2J utan snarare de som skriver manus, och det tog inte lång tid innan man beslöt sig för att vända honom heel (ond) vilket jag personligen tycker är bra eftersom han passar bättre som det.Chris Jericho visar CM Punk vem det är som bestämmer i ringen...eftertryckligen!Chris Jericho, hans tagpartner Lance Cade och Shawn Michaels med sin tagpartner för kvällen CM Punk.

Givetvis (fast man kanske inte ska säga så när det gäller WWE) gick världsmästaren Jericho i mainevent som var en tagmatch. Detta är ganska brukligt på WWE houseshows så att de kan visa upp deras största stjärnor utan att de behöver slita ut sig för mycket i onödan. Jag har tidigare i bloggen skrivit om själva matchen så vill ni veta mer får ni läsa bakåt. Hur som helst var både sonen och jag mycket roade.Chris Jericho på väg ut från arenan i Badalona Barcelona.

Till själva mötet nu och det var ett kort litet sådant. Vi var som alltid strategiskt stationerade i lobbyn och brottarna var på väg ned för att ta sig ut till arenan. De riktigt stora stjärnorna brukar komma ned bland de sista och så var det även i detta fall. Jag kommer inte ihåg nu vem det var som kom samtidigt med Jericho men vem det än var så pratade Jericho med denna person hela tiden så vi missade nästan honom. Jäktad var han men när han såg våra bedjande hundvalpsögon ryckte han till och stannade upp lite. Vi frågade som vanligt om ett kvickt fotografi och det var inget problem. Under den korta tiden vi stod vid honom han hann fråga oss var vi kom ifrån och vi berättade att det var Sverige. Då sa han något i stil med, -Så ni passar på att se på wrestling när ni är här på semester? Varav jag svarade, -Nej, vi åkte hit för att se er eftersom ni aldrig varit närmare än Sverige än Finland! Jag funderade också på att nämna vår mjölk/konjaksincident i Helsinki men lät bli. Jericho log och lovade att vi skulle få valuta för pengarna på showen. Mycket mer än så var det inte, Jericho var professionellt trevlig, inte översvallande men ej heller otrevlig så det räckte för oss. Dessutom blev fotografiet ganska så bra och vår samling av sådana en bild större.Sonen och den silverprydde och utsmyckade Chris Y2J Jericho som ler trevligt på fotot.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits