Shannon Moore & Matt Hardy

Och så har vi än en gång kommit fram till det sista inlägget från våra möten med amerikanska wrestlers. Vi har inga fler på lut men vem vet, åker vi till flera wrestlingshower så finns ju alltid chansen att det blir ett nytt sista inlägg! Nåväl, nog om detta, nu till mötet.

image556

Matt Hardy i Barcelona och i bakgrunden ser ni Lilian Garcia, det gjorde vi senare på flygplatsen!

Det här mötet skedde också på Barcelonas flygplats i september 2007 och det var ett av de trevligare mötena som vi haft. För det första var det två stycken brottare, för det andra så var båda mycket trevliga och för det tredje så sa en av dem att han kände igen oss! Nu ska vi inte dra för stora växlar på det uttalandet eftersom Matt Hardy, som sa det, träffar fans över hela världen i princip varje dag men det var trevligt ändå.

image559

Matt Hardy på väg att genomföra något slags grepp i Barcelona

Matt Hardy har vi träffat två gånger tidigare så det här var alltså vårt tredje rendezvous med honom. Den första gången var i en frukostmatsal på ett hotell i Åbo Finland, den andra gången i en hotellobby i Helsingfors Finland och så nu på en flygplats i Barcelona Spanien. Matt var som alltid trevligt och vi chittchattade om showen och wrestling i allmänhet. När jag nämnde att det var den tredje gången vi träffat honom så sa han att han kände igen oss, men som sagt, vi tar det med en nypa salt. Vi började i alla fall prata om var vi träffats, Finland, och han nickade och pratade om Finland. När jag berättade om skylten som jag hade när han och jag fotograferades, F#ck Edge, så skrattade han högt och var helt säker på att han kom ihåg den.

image557

MVP håller fast en av D & D medan Matt Hardy står och väntar på att taggas in i Badalona, Barcelona.

Under tiden så står Shannon Moore brevid och han säger inte så mycket utan ler och nickar. När skylten kommer på tal så börjar han skratta och så får vi, jag och Matt, beskriva den för honom. Shannon blir lite mer aktiv i konversationen och han börjar också börja prata wrestling. Matt ser att jag har en Wrestlemania-tröja på mig så han frågar om vi någonsin varit på Wrestlemania och jag svarar sanningsenligt nej. Jag berättar att vi ska en vacker dag men det gäller att få ihop allt med tider, pengar och så vidare. Än så länge har jag bara haft råd till tröjan säger jag och både Matt och Shannon skrattar. - Du hade i alla fall råd att åka hit, säger Shannon och Matt fyller i med att det är ju en bra början.

image558

Shannon Moore in action från en show i USA

Trots att gaten till deras flight är öppen så står båda herrarna och pratar med oss ganska så länge. Till slut är det jag som ber om att få ta ett foto, i rädsla av att vi inte ska hinna med om de bestämmer sig för att gå ombord. När fotot är taget så pratar vi lite till och både Shannon och Matt säger att det var trevligt att träffas och så tackar de oss för vår support och för att vi reser så långt bara för att gå på wrestling.  Vi tackar för att de tar tid för oss och än en gång säger de att det är de som ska tacka. Herrarna är alltså proffs ut i fingerspetsarna, eller så är de bara riktigt genomtrevliga! Jag tror att det är en kombination av båda och all eloge till Matt Hardy som varje gång vi träffat honom ställt upp och på ett genuint sätt visat sig intresserad av oss.

image555

Shannon Moore, sonen och Matt Hardy (som alltid tycks ha en dödskalle på sina kläder). Märk väl hur Matt grabbar tag i sonen, han är då inte rädd för närkontakt! Bakom Shannons fingrar så ser ni en dam i ett vitt linné, det är Lilian Garcia och hon står och pratar med en herre i röd piké-tröja, Finlay! Alltid kul att veta.

Det var som sagt allt för denna gång, vi får se om det blir mer, till nästa gång, ha det så bra. Som avslutning bjuder vi på ett par foton från showen i Barcelona som jag tror att vi inte visat förut.

image560

Maineventet i Barcelona kommer igång ännu en gång när Finlay lagt sig i. Lilian har precis sagt något på spanska om att matchen blivit en tagteammatch istället för triplethreat som det var i början.

image566

Lilian Garcia pratar givetvis flytande spanska och hon vet dessutom att flirta med publiken med sitt klädval.

image567

Batista och Rey Mysterio har precis vunnit matchen mot Khali och Finlay.

image561

Matt Hardy blir dubbelteamad av Deuce & Domino.

image562

Efter att ha tagit hand om D & D tar Matt Hardy också hand om MVP i Barcelona

image563

Innan matchen kom igång var det en lång diskussion om vem som var bäst.

image564

Torrie Wilson stirrar styggt på Victoria i Barcelona. Dagen efter tittade hon snällt på oss!

image565

Både Torrie och Victoria skötte sig alldeles utmärkt i ringen i Barcelona.

image568

Chuck Palumbo på sin lånade motorcykel i Badalona, Barcelona.

image569

Med det här ansiktsuttrycket skulle man kunna tro att Palumbo var heel i Barcelona men det var han inte, han försökte nog bara se tuff ut!

image573

Chuck avslutar sin match mot Kenny Dykstra

image570

Finlay och Kane stirrar på varandra innan matchen.

image571

Finlay plågar Kane under matchen.

image572

Kane ryckte Hornswoggles mössa och satte den på sitt huvud. Han såg riktigt lustig ut när han fortsatte att brottas iförd den.

Nu är det i alla fall slut. Som vanligt, vi blir glada om vi får några kommentarer, här eller på swewrestling.

Kommentarer:
Postat av: Butabi

Kul att se riktiga entusiaster. Fina bilder. Ska iväg på Smackdown i London till hösten. Har ni några bra förslag vart man kan träffa superstars? Eller ni suger dem på flygplatsen? Svara på mailen. Tack. MVH Butabi

2008-07-16 @ 16:13:33

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits