Jamie Noble

image554

Jamie Noble och hans fighting face, han ser väldigt ofta arg ut!

Jamie Noble är en brottare som har varit till och från i WWE. Nu under hans senaste sejour så ser det äntligen ut som om man funderar på att göra något med honom, det vill säga ge honom några ordentliga storylines, och det är verkligen på tiden!

image550

Jamie Noble går förbi oss i arenan i Badalona, Barcelona, Spanien

Första gången vi träffade, eller snarare sagt såg, Jamie Noble var i Åbo i hotell-lobbyn. Han satt med en rejält fet bok och läste så vi ville inte störa honom. Vi hängde runt lite i lobbyn men eftersom Noble bara fortsatte att läsa och vi kände att vi ville göra annat så drog vi. Det blev med andra ord inga fotografier, autografer eller pratstunder då.

image551

Noble stirrar styggt på alla spanjorer som har tagit sig till den olympiska basketbollarenan i Barcelona.

Andra gången så fick vi till slut prata med mannen. Han reste sig upp tillsammans med en hel hög andra wrestlers, de skulle köa upp för att komma in på planet antar jag. Varför kan man i och för sig fråga sig eftersom det var helt dött vid incheckningsdisken och ingen hade sagt något. Noble gick i alla fall ut på golvet från stolarna de satt vid. Innan han klämde sig ut så var det Jimmy Wang Yang, en annan brottare som kom mellan stolarna men eftersom han inte svarade på tilltal när vi frågade om han hade några sekunder till övers så sa vi ingenting när Noble tog sig ut. Till vår förvåning så stannade Jamie Noble upp och tittade på oss och sedan såg han ut precis som på fotot nedan,

image552

Jamie Nobler skriker ut sin förtvivlan då han inte riktigt lyckats spöa upp Hornswoggle, en leprichaun (dvärg) som tycks ha något emot honom. Det är Hornswoggle som ni ser på tröjan och Noble hade givetvis på sig en sådan i Barcelona för att påvisa att leprichauns är förbjudna där också.


Nej, allvarligt talat, jag bara skojade, skulle se om ni var med! Noble stannade upp och tittade på oss och sa sedan, -Hi!

Sonen och jag tittade tillbaka på Noble och hejade vi med och i samma andetag frågade jag om det gick bra med ett litet foto. Inga problem alls sa Noble och sedan så tog vi fotot. Jag hann med att säga något om hans match och om hur mycket vi gillade honom som brottare samt att det var riktigt roligt att han var tillbaka i WWE. Noble sken upp och tackade, frågade var vi var ifrån och blev mäkta imponerad över att vi rest från Sverige till Spanien för att se Smackdown. Vi chittchattade lite till och sedan drog vi oss undan efter att Noble sträckt fram handen för att hälsa adjö. Det är ganska så trevligt när brottarna är just sådär trevliga, med frivilliga handskakningar och frivilliga stopp. Det visar att de verkligen bryr sig om sina fans och det tror jag att de vinner på i längden. Nåväl, Noble var en riktigt hyvens kille, inte alls i närheten av den lilla elaka, arga och ettriga våldsbrukaren han porträtterar. Tur var väl det!

image553

Sonen och Jamie Noble poserar framför kameran, en riktigt hygglig prick visade sig Noble vara. Det är lite roligt också nu när sonen är längre än en del brottare, han var definitivt längre än Noble. Om ni tittar riktigt noga mellan och bakom sonen och Noble så ser ni två stycken brottare som är på väg att gå fram till gaten. Det är Matt Hardy och Shannon Moore och det kan meddelas härifrån att det var dessa två herrar som vi hade vår längsta konversation med ute på flygplatsen men den historien och de fotona tar vi en annan gång.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits