Festus Dalton

Då var vi tillbaka med ännu en rapport från wrestlingvärlden. Sonen och jag var ute och reste alldeles nyss till Barcelona, en tripp som jag vann på Internet! När vi var där så passade vi på att gå på wrestling eftersom WWE-Smackdown var i stan och vår vana trogen så råkade vi även denna gång stöta på ett par av brottarna. Den här gången blev det inga långa möten, brottarna satt och väntade på sin flight till Paris när vi helt oförhappandes knallade förbi deras gate. Vi skulle flyga hem till Sverige via Köpenhamn men eftersom vårt flyg skulle gå långt senare så passade vi på att stanna kvar för att se om vi kunde få byta några ord med någon. Alla brottarna som var med på turnén, kraftigt decimerat personantal efter en steroidskandal i USA, var på plats i vänthallen (om man bortser från Batista och Rey Mysterio, vilket flyg de åkte med har vi ingen aning om men de reste inte med de övriga). De flesta satt ned och läste, spelade kort, lyssnade på musik eller bara vilade. Vi ville inte störa så stod snällt på sidan och tänkte om någon ställer sig upp och promenerar eller går runt lite i vänthallen så slår vi till. Det blev inte så många möten men här kommer i alla fall redovisningen av den första.

Just som vi stod där, storögda som vanligt som man blir i ett sådant sällskap, så såg vi Festus Dalton komma gåendes bortifrån butikerna. Vi manövrerade oss bort för att möta upp honom innan han kom till sofforna där de andra var. Festus Dalton är ganska så ny på Smackdown och hans gimmick består av att han är en smått efterbliven Hillbilly, typ Den sista färden, fast utan banjo och mer komedi än allvar. Festus är en ganska så stor karl så det gick inte att ta miste på att det verkligen var han.

image486

Festus är den stora killen till höger, han med tungan! Till vänster står hans "bror" Jesse och honom berättar vi om en annan gång. 

Vi knallade fram i alla fall och frågade om det gick bra med ett foto. Festus såg nästan förvånad ut (vilket flera andra också gjorde)men stannade till och sa, - Sure!

Vi berättade att vi sett galan kvällen innan och att vi hade tyckt att den varit bra. Han undrade om vi också skulle till Paris men vi berättade att vi skulle tillbaka till Sverige och han såg då ännu mer förvånad ut.
- Did you travel all the way from Sweden just to see us? frågade han.
- Sure did, svarade vi och Festus gick från att se förvånad till stolt ut. 

Festus började prata om hur kul det var med dedikerade fans och började att ställa upp sig för att posera med sonen. Till saken hör att under hela konversationen så såg Festus helt normal ut, om man bortser från hans storlek, men när han stod där med sonen och tog tag i honom så säger han till mig,
-Are you ready?
-Yep, svarar jag och som på beställning så öppnas Festus mun och tungan hänger ut och ögonen börjar himla. Det här beteendet ingår i hans gimmick men jag blev som vanligt tagen på sängen och darrade till av förvåning, något som återspeglas i det suddiga fotot.

image487

En suddig Sean och en ännu suddigare Festus Dalton


Jag sa något typ, -Oops, och Festus tittade på mig, nu med normal min, och frågade om det hade gått bra. Jag svarade att jag darrat till och han sa då genast,
-Well, we will just have to take another one for safety. Han tittade på sonen igen och sa, -If thats OK with you?
Sonen log glatt och sa , -Ja! och poserandet startade igen. Mun, tunga och ögon kom fram och jag var nu stadig som en klippa och tog nedanstående foto.

image488

En mycket tydligare Sean och en tydlig men fortfarande lika bondfåneaktig Festus Dalton


Vi tackade så mycket och Festus skakade hand med oss båda innan han släntrade iväg till sofforna där de andra var. Festus Dalton var en mycket trevlig herre och det var kul att träffa honom samt att få ta det skojiga fotot. Frågan är bara vilket papper som matchar hans tunga när det är tur för detta foto att scrappas!

Kommentarer:
Postat av: uve

Rapporten läst, låter som ni haft en trevlig resa. Verkar vara en cool kille den där Festus. Ska bli kul att se ditt pappersval sen.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits