Scrapbooking kontra wrestling, Angle & Edge

Min fru gillar scrapbooking, själv gillar jag wrestling. Det har varit en ganska så omöjlig kombination fram till nu vilket också gjort att vi spenderat många kvällar hemma i skilda rum. Inte för att vi inte tycker om att vara med varandra, nej, det är enkom för att vi velat pyssla med våra olika hobbies. Eftersom saknaden ibland blivit för stor så har jag beslutat att vi måste mötas. Att få frun att titta på wrestling är stört omöjligt och jag har full förståelse för det. Det finns mycket att säga om denna "sport" men jag kan ändå inte låta bli att uppskatta historierna, skådespeleriet och showen som wrestling enligt mig erbjuder. Jag har det i mig från barnsben, det är min ursäkt. I alla fall så har jag fått krypa till korset och börjat "scrappa" för att få umgås lite mer med min fru och i sanningens namn så är det ganska så roligt. Vad jag gör är att göra små "tavlor", LO:s eller vad de nu säger i scrapvärlden på bilderna jag tagit på de olika stjärnorna och mina barn. Jag försöker hitta något i brottarnas karaktärer/utstyrslar eller liknande och bygga en helhet tillsammans med fotona. Lät det konstigt? Titta på bilderna här nedanför så kanske ni förstår vad det är jag försöker göra. I takt med att jag gör nya så kommer jag lägga upp dem här på bloggen. Det blir nog en hel hög för jag tycker om att umgås med min fru.

image457

image458

Mycket av materialet jag använder kommer från min frus många maskiner, Cuttlebugs, Quickutz och allt vad de heter. Olika stansmaskiner som man kan klippa ut det mesta med. Men vissa saker, som den stora stjärnan och R:et i Edge-tavlan har jag gjort på egen hand och designen till de jag gjort och kommer att göra hittar jag på själv (med mycket inspiration från brottningsvärlden). Kommentarer på denna något udda hobby tas emot tacksamt.

För er som inte är så intresserade av scrapbooking, jag har planer på en ny liten wrestlingresa med sonen och jag återkommer här i bloggen så fort jag vet mer. Till dess, njut av mina små konstverk!

Kommentarer:
Postat av: Moira

Tack tack. Du, får jag lägga upp dina layoute rpå mig blogg? :)

Postat av: Skräptanten

Ap-snygga layouter! Det är så häftigt att du gör egna grejer (som R-et t.ex.), det ska jag också börja göra mer av!
Tack för inspirationen!

2007-06-19 @ 08:35:36
URL: http://www.pappersvinden.se/skraptanten
Postat av: Ulrika

Ja, de är verkligen jättefina! Ska bli spännande att se vad det blir härnäst! Jag är så glad att jag får scrappa med dig, det är roligare när man är två! Eller tre ... eller varför inte fyra? Men sonen verkar svårflörtad eller tror du att vi kan få med honom på något sätt? Han kan kanske bli vår stansningsexpert och bli inkallad när det ska quickutzas och cuttlebuggas? Puss, puss.

2007-06-19 @ 11:34:45
URL: http://macgregor.webblogg.se/scrap
Postat av: Åsa

Wow, du är ju jätteduktig ju! Kul att det finns lite killar som vill hålla på med denna otroligt roliga hobby! Hoppas att du kan inspirera fler!

2007-06-19 @ 22:08:49
Postat av: Åsa

Wow, du är ju jätteduktig ju! Kul att det finns lite killar som vill hålla på med denna otroligt roliga hobby! Hoppas att du kan inspirera fler!

2007-06-19 @ 22:08:59
Postat av: ansol

Wrestling fattar jag ingenting av, MEN vilka snygga LO:s du gör. Imponerad! Min gubbe skulle ALDRIG få för sig att göra något sådant. Han tycker det finns album att sticka in fotona i och grattiskort finns att köpa i affären
:-)

2007-06-21 @ 11:17:13
URL: http://ansol.blogg.se
Postat av: maxell

Wow va skoj att det är någon karl som scrappar. Och snyggt dessutom. Perfekt att hitta en nisch som du gillar och scrappa den. Extra mycket gillar jag att du inspireras av allt som har att göra med det du scrappar om. Det lär finnas massor att hämta där. :) Fräckt att göra egna dekorationer.

2007-07-23 @ 11:08:03
URL: http://maxellexam.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits