Heidenreich

Heidenreich heter han kort och gott nu. John är borttaget. WWE kanske tyckte att Heidenreich blev kortare och klatchigare, hur man nu kan tycka det? Heidenreich är lika lång som sitt namn, bra lång och bra stor med andra ord. I vår lilla bloggs strävan efter att vara aktuella så har vi valt att publicera berättelsen om Heidenreich nu eftersom han precis nyligen blev entledigad från WWE. Han blev alltså inte avskedad utan man kom överens om att han skulle sluta. Det var något med resorna och hans familj som inte stämde så därav är han nu ett minne blott. När han började i WWE var hans karaktär en ond och grym psykopat, när han slutade var han en god och snäll psykopat. Ingen kunde se så skogstokig ut som honom, ögon som liksom var på väg att hoppa ur sina fästen och ett galet uttryck i ansiktet. Som heel fungerade han inte så väl, troligtvis på grund av sin ganska så urusla brottning, så WWE beslöt att vända honom till face. Han läste galna poem och tog med en unge ur publiken upp i ringen och gjorde ungen till Heidenreichs vän. Det var ganska så patetiskt för att uttrycka sig milt. Sista halvåret av sin sejour i WWE parade WWE ihop Heidenreich med "The Road Warrior" Animal från the Legion of Doom, ett legendariskt tag-team. Animals partner Hawk dog för cirka ett år sedan så WWE ville väl mjölka ut ett par dollar till ur det kanske mest kända tag-teamet någonsin i wrestlingens historia.

Heidenreich paint

Mr Psykopat himself, Heidenreich!


Ni har väl redan förstått att Heidenreich inte är en av mina favoritbrottare men konstigt nog såg jag ändock fram emot att få se honom. Eller snarare att få se tag-teamet LOD och chansen att få se en legend i action. Så det var ganska så upplyftande när LODs entrance-theme med Hawks "What a rush" ljöd över Hartwall Arena. Heidenreich kom utstolpandes så där mekaniskt marscherande som han brukar. Vi brydde väl oss inte alltför mycket över honom utan koncentrerade oss på Animal, legenden, som gick vid hans sida.


Animal & Heidenreich

Animal ser bra kissnödig ut när Heidenreich går ut i ringen för att möta William Regal i Hartwall Arena


Nya Legion of Doom gick en "triple-threat"-match mot mästarna MNM och Regal & Burchill. Det var väl ingen höjdare direkt men samtidigt så var det inte heller dåligt. Heidenreich var i alla fall lika stel som vanligt och det enda han lyckades med var sina slagserier som ser någorlunda realistiska ut.


Heidenreich burchill

Heidenreich ska påbörja en slagserie på Paul Burchill i Helsingfors


Däremot så var både MNM och Regal/Burchill sevärda samt att det var kul att få se Animal. MNM vann matchen när Mercury (jag tror det var han) smög upp och pinnade Burchill efter att LOD gjort en "Doomsday Device" på honom. Den manövern misslyckades förövrigt och Burchill slog i nacken ganska så otäckt. Det är sådant som händer i wrestling ibland, allt är planerat men saker och ting kan gå fel ändå. Speciellt kanske när man har en sådan som Heidenreich som inte alltid verkar ha koll men även Animal verkar vara lite ringrostig ibland. Det gick i alla fall bra till slut, Burchill klarade sig med lite nackont. Det vet jag eftersom jag överhörde en konversation mellan Burchill och Animal på hotellet. Animal gick fram till Burchill på morgonen och bad om ursäkt samt frågade hur det var med honom. Bra, men lite stel i nacken var svaret han fick. Nog om det, tillbaka till Heidenreich.


Doomsday device Helsinki
En något suddig bild på "Doomsday Devicen" i Finland, men jag antar att det var så här suddigt Burchill såg världen efteråt

Som vanligt och som sig bör så stötte vi på Heidenreich på hotellet. Mannen var stor som ett hus! Jag har i och för sig alltid vetat att Heidenreich är stor men ändå så blev man lite förvånad. Det är svårt det här med storleken när man bara har sett människorna på TV innan. Han var dessutom inte lika så skogstokig och rabiat som man skulle kunna tro.

doomsday device

En alldeles äkta "Doomsday Device" från någonstans i USA. Fotografen var något stadigare än jag

Det blev lite snack om galan och Heidenreich skrev autografer till barnen. Det var ju inte direkt att han erbjöd barnen att bli "Heidenreich´s friends" men han var sådär alldeles lagom trevlig mot dem. Mig behandlade han som en pappa till två wrestlingfanatiker, det vill säga att han sa att det var trevligt av mig att ta med ungarna på wrestling. Ungefär som om han trodde att jag bara var med för ungarnas skull. Han verkade inte vara det mest klart skinande ljuset i klassen! Han ställde också upp på foto och det får ni se här nedan. Det här är bara halva fotot, Heidenreich var oskiljaktig med en person under hela vistelsen på hotellet, men den resterande halvan får ni se i nästa blogg istället. Dessutom så fortsätter historien om Heidenreich då, snacka cliffhanger!

Heidenreich & Sean

Heidenreich och Sean (som på något sätt lyckas se överlägsen ut), den andra delen av bilden kommer i nästa blogginlägg, cliffhanger!!!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits