Simon Dean

kennedy deandean undressed

Simon Dean gör sig iordning för sin första match, en "Battle Royal"
                                                                                                     .
Simon Dean är en komediakt i WWE. I och för sig är han en alldeles utmärkt brottare men det är hans skådespelartalanger man utnyttjar mest. Jag vet inte riktigt om jag tycker det är bra. Innan Simon Dean, eller Mike Bucci som han egentligen heter, kom till WWE var han i ECW och mest känd som Super Nova. Han har också gått under namnet Hollywood Nova när han var med i gruppen bWo, en parodi på WCWs NWO och Hollywood Hulk Hogan. Det sägs att Dean en gång i tiden var den mest imiterade wrestlern som fanns. Många av hans "moves" var innovativa och nyskapande och många andra brottare tog helt sonika hans grepparsenal och gjorde det till deras egna. Nu är hans karaktär en misslyckad hälsoguru som konstant får stryk av alla andra, lite synd på en sådan talang.

dean background  dean over tt

Simon Dean håller sig i bakgrunden under större delen av matchen. I slutet tror han sig vinna men Paul London ger Dean hans första flygtur för kvällen.

På galan i Hartwall Arena i Helsinki Finland så var Simon Dean med två gånger. Den första gången i galans första match, "Over the Top Battle Royal" och sen i "Piper´s Pit", Rowdy Roddy Pipers (som kommer senare i bloggen) lilla talk-show. Det gick väl sisådär för Simon Dean. Genom att fega sig igenom större delen av matchen, åka på stryk titt som tätt av allt och alla men ändå lyckas klamra sig kvar medan alla åkte ut en efter en så trodde han för ett ögonblick att han vann innan Paul London drog honom över repen med ett par "leg-scissors". Sen att Ken Kennedy hade legat och ruvat och kastade ut Paul London är en annan historia som jag säkert skrivit om i bloggen allaredan.

dean piper 2 dean piper 4

Simon dean vill demonstrera sitt "Simon System" och kommer i en dispyt med WWE-legenden Rowdy Roddy Piper.

Simon Deans andra appearance var i Pipers Pit när han kom ut och skulle dryga sig mot WWE-legenden och ikonen Rowdy Roddy Piper. Dean kom ut med sitt patenterade "Simon system", en sorts påhittad sport/bantardryck som han försöker pracka på alla face-wrestlers. Det blev lite armhävningar från Dean och en finländare från publiken fick komma upp (lyckliga honom) och bevisa att han kunde göra likadant. Givetvis fuskade Dean genom att trampa på  finländaren på handen men då kom Batista, världsmästaren, ut och ställde allting tillrätta. Simon Dean åkte på ännu mer stryk innan Piper gav honom ett respass ur ringen igen för andra gången den kvällen.

dean piper 5 dean piper 3

Push-ups från Simon och Piper tittar roat på.

Karaktären Simon Dean är rolig, frågan är om personen bakom karaktären är det? Vi stötte på Simon på hotellet där han var ganska så aktiv. Lite pingisboll skulle man kunna säga att det var över honom. Han var upp och ned hela tiden så det var inte direkt lätt att komma till tals med honom. När vi väl gjorde det så misslyckades vi.
 
dean piper finnpajsare

Simon Dean, Rowdy Roddy Piper och en finsk herre från publiken

Det var Sean, som blir mer och mer framåt (fast absolut inte på ett otrevligt sätt, snarare så slipper pappa gå fram först hela tiden vilket känns bra för mig) som stod i lobbyn med en Simon Dean-promobild. Han lyckades få Simon att stanna och när han gjorde det så ställde jag mig upp för att gå fram och fråga om foto. Jag hann knappt lyfta på bakdelen innan Simon lämnade Sean med promobilden och gick in i restaurangen igen.

batista pointbatista piper

Världsmästaren Batista var inne och visade upp sig under Pipers Pit-segmentet.

Sean kom tillbaka och jag frågade,
- Vad hände?
- Jag fick hans autograf, svarade Sean, och så sa han tack till mig.
Jag tittade på promobilden och Simon Dean hade orkat med att dra ett par små streck i ena hörnet, sen studsade han in till sina brottarpolare för att roa sig. Jag ska inte racka ner på folk men jag tycker i alla fall att han kunde ansträngt signaturen lite mer eller åtminstone dedikerat bilden genom att skriva "To..." eller skrivit WWE 05 eller något annat som de flesta andra har gjort. Det blev liksom ganska så löjligt med de små strecken. Men men, så är det och man ska väl vara glad över att vi fick ett par streck, det är mer än vad Kennedy och JBL lyckades producera.

simon dean autograph
Promobilden som Simon Dean signerade åt Sean. Håll med om att det är lite fattigt!

Det känns nästan som om man klagar när man skriver det här men det gör vi inte. Vi är oerhört tacksamma över den tur vi haft och vet att det är flera som gärna skulle ha haft den ack så korta stunden som Sean fick med Dean eftersom de aldrig träffat någon. Det är lätt att bli bortskämd men vi klagar inte direkt, vi är bara lite lätt svenskt gnälliga. Det hade bara varit roligare att sätta upp bilden på väggen om den varit lite mer artistisk.

Batista, the Animal
Mr Kennedy, Keeennnnnneeedyyyyyy
JBL, Bradshaw
JBL, part 2

Kommentarer:
Postat av: Daniel

Hejsan

Hur går det för er med swewrestling.com, tråktigt att det alltid ska ligga nere i slutet på månaden, finns mycket som behöver diskuteras nu, tex HHH face!? och mkt annat. Vad innebär egentligen det där med Bandwidth Limit Exceeded?

mvh Daniel

2006-05-25 @ 12:30:47
Postat av: Trent på denna blogg

Hej Daniel, jag är lika frustrerad som du över problemet med swewrestling. Vad jag förstår så har det någonting med trafiken att göra på swewrestling och att alla spamkonton som dyker upp har något med det att göra. Vi använder för mycket plats men ändå inte om man säger så. Utan de tusentals spammen som dyker upp varje månad så skulle det inte vara något problem tror vi. Men jag vet egentligen inte så mycket förutom att vi gör allt för att åtgärda det. Förhoppningsvis så kommer det att komma en lösning nu under sommaren. Vi har vissa idéer som vi tror ska hjälpa och vi hoppas att få igång det så snart som möjligt. Ha det bra,

Trent aka Mr RAW

2006-05-25 @ 14:54:22
Postat av: Daniel

Hej igen och tack för svaret. Hoppas ni hittar någon lösning, har sett det problemet på andra forum med en massa spamkonton som dyker upp, tror att det brukar lösas genom att den som vill öppna ett nytt konto är tvungen att skriva in en kod vilket motverkar automatiska spamkonto registreringar.

2006-05-25 @ 16:08:56
Postat av: Trent på den här bloggen

Hej Daniel, det där med kod är en av optionerna vi arbetar med och det är en av dem som ser mest lovande ut. Vi återkommer mer om detta. Ha det,

Trent aka Mr RAW

2006-05-25 @ 17:31:46

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits