Joey Mercury, MNM

MNM

MNM, Joey Mercury till vänster och Johnny Nitro

Joey Mercury är en del av tagteamet MNM (Mercury, Nitro & Melina) och dessutom är han den talangfulla delen. MNM har filmstjärnekaraktärer och är allmänt dryga mot allt och alla när de brottas. Den röda mattan rullas ut vid deras "entrance" och "fotograferna" flockas runt dem. Melina är en kvinnlig manager med en något akrobatisk äntring av ringen. Själva brottningen sköter dock Mercury och Nitro (som är Melinas real-life boyfriend) mest själva och det är Mercury som definitivt bäst av de två. MNM har varit tagteam-champions ett otal gånger trots att de varit i WWE en ganska så kort tid. Och har jag inte helt fel så är de champions just nu och otvivelaktigt så har titeln vunnits med "the Snapshot".

mercury belt

Joey Mercury håller upp sitt bälte medan Melina applåderar och domare Charles Robinson tittar på

På galan så var det en triplethreat tagteam-match mellan mästarna MNM, Paul Burchill &  William Regal och Animal & Heidenreich, LOD. Vad jag kommer ihåg nu, och det börjar bli rätt så länge sedan som vi såg galan så var matchen riktigt bra. Alltid kul att få se en legend som Animal, även om han suger. Regal är också rolig att skåda fast han brottades inte alltför mycket. Heidenreich och Nitro är inte världens bästa artister men Mercury och Regal är sådana där brottare som verkligen har koll på vad de gör i ringen. De kan både ge och ta  och få det att se trovärdigt ut. För att göra en lång historia kort, ni vet ju redan svaret, så vann MNM efter lite fegtaktik och behöll sina bälten tack vare Mercury (om jag kommer ihåg rätt, det syns ju inte på fotot vem det är heller) som snabbt smög upp och pinnade Burchill.

mercury burchill

MNM vinner när Burchill är borta efter en "doomsday device" från Heidenreich

På hotellet så såg vi inte mycket av MNM på kvällen. Melina och Nitro seglade förbi oss och upp på rummet (antar jag). Dem såg vi igen på morgonen när de stod i lobbyn och var på väg att åka men vi hade vare sig chans eller möjlighet att prata med dem eller få autograf. Det var fort ner och snabbt in i bussen.

mnm 3mnm 1

Lite mer bilder på MNM från galan i Hartwall Arena, Helsinki Finland

Joey Mercury lyckades vi dock få oss en kort pratstund med. Han var liksom inte i form att springa ifrån oss när han kom haltandes i lobbyn. Mercury var en anings blåslagen och stel om man säger så. Trots att han inte gick mycket fortare än en snigel så missade vi honom precis när han gick bort längst i lobbyn och smet in på toaletten. Jag hade allvarliga (nåja) funderingar på att gå in efter honom men bestämde mig snabbt för att jag inte ville överraska en wrestler med byxorna nere, det kan liksom misstolkas då. Så vi väntade istället tålmodigt i soffgruppen en bit ifrån bekvämlighetsinrättningarna.

melina

MNMs manager Melina
 
Han kom ut ganska så snabbt därifrån så det måste ha varit en nummer ett som gjordes (oerhört intressant fakta för er att veta). När han haltade förbi så stod barnen där med autografblocken i högsta hugg och han uppmärksammade det med att säga,
-Hi there!

nitro melina

Smått smidigt ålar sig Melina in i ringen i split!

Sean, som den modige och företagsamma kille han är klev fram och frågade efter en autograf varav Moira snabbt hängde på. Jag som den mindre modige och företagsamma pappan gled smidigt (om man överhuvudtaget kan koppla ihop ordet smidigt och min kropp) upp ur soffan och frågade om jag kunde ta ett foto.

mercury autograph

Joey Mercurys autograf

-Sure, no problem, did you see the show last night? sa Mercury.
Jag svarade jakande, mumlade någonting om deras match och sa att det såg rätt illa ut när Burchill åkte i mattan vid en  "Doomsday device".
- Well, it all depends on who executes it, svarade Mercury och jag fick höraden första officiella kritik jag hört från en wrestler om en annan wrestler.
- But he is OK today so not to worry, fortsatte Mercury.
Det blev lite mer småprat men det var som sagt drygt när brottarna alienerade sig själva på kvällen samt hade bråttom på morgonen. Kul i alla fall att snacka med Mercury som verkade vara en hyvens kille. Dock blev jag lite lätt tveksam när jag tackade honom och sträckte fram handen och han tog tag i min. Hans var lätt fuktig. - Jag hoppas för guds skull att han tvättade sig där inne tänkte jag!

mercury sean moira

När jag var i Finland så fick jag ett MMS, Moira, Mercury och Sean

William Regal
Road Warrior Animal, The Legion of Doom
Heidenreich

Det kommer att komma mer inlägg vid senare tillfällen. Jag har otroligt mycket att göra för tillfället därav de stora mellanrummen. Men misströsta inte, jag gör så gott jag kan och återkommer så fort jag har tid. Såg förresten att turnéplanen för nästa november är klar hos WWE och Finland finns inte med i år. Ni som vill åka och se på wrestling igen, gå inpå www.wwe.com och contact + send e-mail och live-events. Ju fler som hör av sig och ber dem komma till Finland kanske kan få dem att ändra sig. Förra året var de senare med att annonsera Finland än de andra länderna så om många bombar på med mail så kanske det löser sig. Ha det tills nästa gång.

Kommentarer:
Postat av: Martin

Skulle vara kul om de kommer till sverige, Men tyvärr så vet inte så många om den amerikanska wrestlingen här i sverige, finns ju några tusen.. men inte så många så att den "Kommer tillbaka" till sverige

2006-06-29 @ 21:41:25
Postat av: Trent

Visst vore det kul om de kom hit men nu verkar de också ha gett upp på Finland där de sänder sina program, tråkigt värre.
Mvh,
Trent

2006-07-02 @ 16:20:30
Postat av: Martin

Japp, väldigt tråkigt! Sverige har ju, enligt det jag har sett, väldigt många "fans" för wwe. Från Barn till Vuxna, De flesta orkar ju inte åka till tyskland om man nu bor i norrland eller stockholm, för att se en show.. ganska besviken.. hare bra!

2006-07-02 @ 23:03:11

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits