The Hurricane

The Hurricane är WWEs enda superhjälte, ja om man bortser från hans partner Rosey som han själv tränat upp till superhjälte (Rosey får ni läsa mer om på denna blogg vid ett senare tillfälle). Som ni förstår så är The Hurricanes karaktär en superhjältegimmick. Vilka sorts superkrafter han har låter jag dock vara osagt eftersom han till största delen förlorar sina matcher (dock bör påpekas att han är regerande tagteam-mästare med Rosey när detta skrivs).


Hurricane superhero

En livslevande äkta Superhero


Hurricanes karaktär är komisk och det passar honom eftersom han verkar vara ganska så komisk i det verkliga livet. Åtminstone så var han rolig och uppsluten när vi träffade honom. Han har ju alltid mask på sig när han uppträder, som superhjältar bör ha för att gömma sitt riktiga alter ego. Så lite oroliga var vi att vi inte skulle känna igen Shane Helms när han gick i vanliga kläder, NOT!!! Det gröna håret gick inte att gömma.


Hurricane pose

Ute på galan så lyckades vi fånga The Hurricane på bild


Trots det avslöjande gröna håret lyckades The Hurricane smita förbi oss när brottarna skulle ut till galan, kanske hade han en mössa på sig. Men att superhjälten var med på turnén rådde det ingen tvekan om när hans entrance-theme började spela, "Stand back, there´s a hurricane coming through". Ut kom han och Rosey och de skulle möta William Regal och Eugene i en tagmatch. Det var kvällens komedimatch med två stycken face-teams (goda). Eftersom det inte var några bad-guys med fick man istället lita på att de komiska effekterna skulle få med publiken. Det lyckades ganska så väl, åtminstone om man får tro mina barn.


Hurricane jump

Är det ett flygplan? Nej, det är The Hurricane!


Tillbaka på hotellet så skulle barnen äntligen få träffa en alldeles äkta superhjälte. Han kom svepandes med mantel och allt (nä, jag bara skämta, jeans och skjorta var det) ner i baren där vi satt. Så mycket blev inte sagt den första gången vi träffade honom, det var det vanliga wreslingsnacket och så lite autografer och ett foto. Sen så svepte han vidare ut i natten. På morgonen när vi återigen satt i lobbyn och väntade på presumtiva offer så roade sig barnen med att leka med medhavda wrestlingfigurer. The Hurricane irrade omkring i lobbyn men eftersom vi redan fixat foto etc så brydde vi oss inte så mycket om honom. Sean hade i alla fall en Hurricane-figur som för tillfället fick stryk av en "wrestlinggubbe" på vårt bord. När The Hurricane går förbi så måste han ha sett vad som pågick, han stannar upp och säger,
- Wazzup wit dat?! och ställer sig i sin Hurricane-pose.
För er som inte följer wrestling så förstår jag att det inte låter så roligt. För oss som gör det var det hysteriskt roligt. Sean tappade nästan hakan men var snabbtänkt nog att "pinna" den andra gubben (jag tror det var en Flair-gubbe om jag kommer ihåg rätt) med sin Hurricane.
- Now, thats better, säger den riktiga superhjälten och ler.
Vi log också och sen så fort The Hurricane försvunnit från lobbyn så började Sean och Moira med att puckla på Hurricanegubben igen, rätt ska vara rätt!


Hurricane+kids

The Sean, The Hurricane och The Moira, tre stycken omaskerade superhjältar.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits