The Big Valbowski, Val Venis

Val Venis karaktär är som så många andra WWE-karaktärer lite lätt överdriven. Han är en föredetta porr-skådespelare, ja alltså inte i riktiga livet (vad jag vet!) utan i WWE. Det är något som man tonat ner mycket på sistone men när han kom till WWE så var hans fiktiva liv det enda kommentatorerna pratade om. Han är en veteran och har varit med i många år men har aldrig fått det där stora genombrottet. I början av sin tid i WWE så fick han vinna ett par titlar och gå några upper-card matcher men nu används han mest som en jobber, det vill säga en som förlorar hela tiden. Som så många andra har han ompaketerats i olika karaktärer men är nu tillbaka där han började med "porrmusik", "Hello ladies" och en tajt vit handduk som snärtigt kastas ut till den kvinnliga delen av publiken.


Venis+Molly

Val Venis försöker erbjuda Molly Holly sina "tjänster" som domare i Hartwall Arena.

Val Venis gick ingen match i Helsingfors, men han var med. Hans uppgift var att vara "special guestreferee" i tjejmatchen. Föga upphetsande för oss grabbar eftersom vi tycker att de flesta tjejmatcher suger. Eftersom vi hade träffat de flesta tjejerna innan så stod vi dock ut och till och med uppskattade vissa av greppen. Val Venis medverkan var inte stor. Han rumlade runt lite med tjejerna och kom i kläm (som alla gästdomare gör på tjejmatcher) mellan dem. En ren komediroll för kvällen men det är ju alltid roligt att kunna säga att man åtminstone sett honom i en WWE-ring.


Venis+girls

The Big Valbowski i sitt rätta element omgiven av Molly Holly, Trish Stratus, Nidia och Victoria.


Venis+trish

Val Venis försöker rätta till tagteam-snöret medan Trish rättar till Nidia i bakgrunden.


Vi träffade The Big Valbowski på hotellet (var annars?). Det var ett kort möte men som alltid lika roligt att få växla några ord med en WWE-superstar. Han var idel solsken och log från ena örat till det andra. Kanske var han extra glad efter att ha uppträdit en kväll utan att få en smäll? Jag frågade om han var skadad eller något eftersom han inte gått en riktig match och han svarade,
- Nope, no injuries. You know, somebodys gotta take care of the ladies.
Jag höll med om honom om att ingen var bättre utrustad att göra det än han men att vi samtidigt hade sett fram emot att få se honom brottas (små vita lögner är aldrig fel!). Vi småsnattrade lite lätt om wrestling och vad som skulle komma för honom i framtiden men han hade ingen större aning. Och jag antar att wrestlers oftast inte har det. De hänger väl med och brottas och spelar den roll de blir tilldelade varje kväll. Med tanke på att de oftast har runt 300 shower per år så förstår man att det inte alltid är så lätt att hålla reda på var ens karaktär är på väg.


Venis+molly+trish

Efter ett gott dagsarbete så får Venis höja armarna på Trish Stratus och Molly Holly.


Val Venis är fortfarande kvar i WWE än idag (vilket faktiskt är ganska så exakt ett år sen vi träffade honom). Han är på RAW fortfarande och han är fortfarande en jobber. Men han klarade den stora utrensningen så jag antar att han är nöjd, även om han konstant förlorar. Och javisst ja, vi fick ju både autografer och ett foto med Mr Venis under de två gångerna vi språkade med honom, men det hade ni väl listat ut vid det här laget.

Venis+kids

Sean sträcker på sig och ler för en gångs skull. Kanske är det Val Venis leende som smittat av. Moira står nog och önskar att det var någon av Divorna hon stod med men hon ställer ändå upp på fotografiet.


Nästa vecka så tar barnen och jag och sticker iväg till Finland igen för ännu en wrestlingresa. Denna gång så är det Smackdown! som kommer till Helsingfors. Vad vi förstår så kommer brottarna inte att bo på hotell denna gång utan är bara på genomresa från några shower i Italien för en snabb show på Hartwall Arena (därav är den redan kl. 17.00 i år) och vidare transport till England. Så det blir med största trolighet inga nya möten men vi återkommer här med en liten berättelse om galan i alla fall. Dessutom så har vi sparat på ett av våra tidigare möten med en Superstar, nämligen den alldeles äkta olympiska guldmedaljören Kurt Angle. Honom får ni läsa om när vi kommer hem. Till dess, tack för att ni läser och kommenterar.

Kommentarer:
Postat av: Martin

Tjenare!.. Hur var det på galan?. själv var man också där! =). härligt att se batista OCH "The dead man" UNDERTAKER=).. ser fram emot läsa om kurt angle. hoppas att ni hade det bra där!..
hare bra!

2005-11-22 @ 22:56:32
Postat av: Trent på den här bloggen

Hej Martin, jo ja tackar, galan var mycket bra och Undertakers entré gick inte av för hackor. Batista var kul att se men det var bättre förra året då han brottades. Sämst med galan var publiken som många gånger höll käft. Det kommer att komma mer om galan i bloggen och om några av våra möten med flera brottare, fast i år var de inte så många och inte så långa.
Mvh
Trent

2005-11-27 @ 10:04:03
Postat av: martin

Det var svårt o få tag i andra wrestlare än dem som satt och skrev autografer!.. själv så hann jag sno en snabb autofraf från batista. han e nästan lika stor som jag;).
hoppas att ni hade det bra där!

2005-11-29 @ 07:55:02
Postat av: Fia

Jo, Val Venis är faktiskt porr-skådis "på riktigt" också, och inte bara som en del av hans karaktär.

Postat av: Johan Forsling

Kul sida! Ni har verkligen träffat många wrestlare. Jag hittade sidan då jag sökte efter Val Venis stoff.
Önskar även kommentera på detta:

"Postat av: Fia
Jo, Val Venis är faktiskt porr-skådis "på riktigt" också, och inte bara som en del av hans karaktär."

Det är inte sant. Faktiskt så har Val Venis "flyttat till Las Vegas av yrkesmässiga själ" som han själv uttryckte det och även skjutit promos/vinjetter med porrskådespelerskor (inget perverst för dens skull) för att det ska verka autentiskt. Men det är bara en karaktär.

Kolla gärna in min sida om Val Venis - Jag har en grund med information från förlitliga källor ute och inget annat än så länge: http://home.sol.se/valvenis

2006-11-08 @ 23:16:06
URL: http://www.johanforsling.se
Postat av: Trent

Hej Johan, kul att du uppskattar bloggen. Det kommer att komma ett till inlägg men sen så är mötena slut. Och inga fler blir det, åtminstone inte i år då WWE inte kommer till Finland (De är i Storbritannien den här veckan men i år så droppades Helsinki. Jag ska genast gå in och läsa på din sida.
Ha det bra, mvh
Trent

2006-11-09 @ 07:23:17
Postat av: ksharmaJin

http://tiny.cc/9hxhsw

2013-02-15 @ 17:45:18
URL: http://tiny.cc/vfxhsw

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits