Tajiri, the Japanese Buzzsaw

Tajiri är en japansk brottare som brottas i WWE. Wrestling är en ganska så stor sport i Japan men om man vill tjäna seriösa pengar så brottas man för WWE. Inget annat wrestlingförbund i världen kan mäta sig med WWEs popularitet och lönenivå så det är säkerligen en av anledningarna till att Tajiri har varit så pass länge hos WWE som han varit.

 

Tajiri poserar inför publiken medan hans tag-team partner Rhyno ser på

 

Vårt möte med Tajiri blev kort. Han sa inte särskilt mycket utan log mest hela tiden (se där en fördom om japaner som besannades). De gångerna vi såg honom var han på väg från hissen till ytterdörren eller vice-versa. De flesta andra wrestlerna hängde någon gång nere i lobbyn men inte Tajiri så vi hade tur som hann fånga honom. Barnen fick varsin autograf men det var inte vilken autograf som helst. Han skrev med japanska tecken. Jag har scannat en av autograferna från barnens fotoalbum, visst är den snygg? Det tog faktiskt ganska så lång tid för varje han skrev.

 

Tajiris urtjusiga autograf i barnens fotoalbum

 

 

Efter han skrivit autograferna gick han snabbt ner på huk och tog tag i barnen. Ett snabbt foto senare så var han borta. Han rör sig fort i ringen och han rörde sig lika fort privat. Till hans försvar kan sägas att han var en av de brottare som log och vinkade adjö till oss när vi stod utanför och vinkade av brottarna i deras bussar som var på väg mot flygplatsen med England och nästa show som destination.

 

 

Sean, en hattprydd Tajiri och Moira


Kommentarer:
Postat av: Tensai

Kul att du tagit upp två av mina största favoriter nu (Flair och Tajiri).

Bara en fråga, hur bra var Tajiri på engelska egentligen?

2005-06-23 @ 23:03:50
Postat av: Trent

Tensai, som jag skrev så sa han inte särskilt mycket. Det var mest yes, ok, hallo som kom ur hans läppar så någon större ordekvilibrist kan jag inte säga att han var. Det hördes tydligt när han sa sina små korta ord att han bryter men huruvida han behärskar engelska eller inte kan jag faktiskt inte svara på.

2005-06-24 @ 07:59:13

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits