Nidia

Nidia är en föredetta Diva. Med det menar jag att hon inte längre är anställd av WWE. Men vi lyckades i alla fall med konststycket att träffa henne både i Åbo och Helsingfors under hennes tid i World Wrestling Entertainment.

 

Första gången vi träffade henne i Åbo så satt Sean och jag ned utanför frukostmatsalen. Han, och även jag, hade flugit upp så fort en manlig wrestler passerat förbi men nu förblev vi sittande. Jag puffade på Sean men han ville inte fråga om autograf. Vi får ha i åtanke här att Sean vid tillfället bara var 10 år och kvinnliga wrestlers/divor var inte riktigt hans grej. Och med tanke på att pappa sitter och ondgör sig över allt vad kvinnlig brottning heter när vi tittar på wrestling hemma så får man ha förståelse för hans reaktion. Nidia sa hej till oss där vi satt och jag sa hej tillbaka. Hon tittade lite konstigt tycker jag men det kan också bara ha varit inbillning. Jag bad i alla fall Sean att be om autograf från tjejerna nästa gång vi träffade någon så han kunde ge till sin lillasyster när vi kom hem. Efter mycket trugande från min sida och mycket övervägande från hans så gick han med på det. Vi stötte på Nidia i lobbyn lite senare på dagen och Sean gick fram och fick en autograf med ett hjärta på. Hon såg trevligt överraskad ut när han kom fram. Något foto blev det inte för Sean hade sagt nej till det tidigare.

- Jag vill inte fota mig med tjejer!

Jag försökte övertala honom och sa att om ett par år kommer han ångra sig att han inte tog chansen nu när den fanns, men nej. Där drog han gränsen. De gånger vi stötte på Nidia var hon i alla fall alltid lika trevlig och glad.

 

I Helsingfors året därefter så var även dottern med. Hon var, trots ett stort intresse för vissa av herrbrottarna, mest intresserad av Divorna. Nidia träffade vi igen och hon hade ett gott öga för Moira. Varje gång vi stötte på henne så hejade hon på Moira, klappade henne på kinden, frågade hur det var med henne, frågade om hon tyckt om showen etc. Och den här gången blev det ett foto, och hör och häpna, även Sean samtyckte till att vara med. I baren på kvällen var Nidia ganska så flirtig med de manliga brottarna men jag tror att det mest var en jargong de hade. Men även när hon flirtade med Flair och andra glömde hon inte bort att slänga en liten slängkyss mot Moira som rodnade. Givetvis blev det också två nya autografer och även dessa med hjärtan på.

 

Jag har som sagt, inte mycket till övers för dambrottning, men tycker ändå att det var lite tråkigt att Nidia fick sluta. Hon verkade vara en mycket trevlig och rolig tjej och framför allt Moira uppskattade uppmärksamheten som hon delade ut till oss wrestlingfans.

En inte allt för motsträvig Sean, en glad Nidia och en glad Moira


Kommentarer:
Postat av: Staffan

Lite avundsjuk. Nidia var en stor favorit när hon var ett par med Jamie Noble. Något av det bästa som WWE hade just då.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits