Rob Conway, La Resistance

Rob Conway startade sin karriär hos WWE som förrädare. Han var utklädd till en amerikansk soldat som satt i publiken och fick stryk av det "franska" tag-teamet La Resistance. Senare visar det sig att han är i maskopi med "fransmännen" och förråder USA och flaggan. Sådant fungerar alltid för att väcka upprörda känslor hos den amerikanska publiken. Historien om La Resistance´s uppkomst är bara den läsvärd men mer om det när vi kommer till den andra medlemmen Sylvain Grenier. Rob Conway är fortfarande kvar i WWE men tag-teamet är lagt på is. Han är numera The Con-man som gör allt det Con-way. Han är alltså "re-packaged" från landsförrädare till fransk-kanadick till en lurendrejare.

 

The Conman

Rob Conways nya look som The Conman

 

Ute på galan så brottades La Resistance mot Tajiri och Rhyno. Eftersom La Resistance inte längre var ett franskt tag-team (ja, jag vet, det är komplicerat) utan de var ett fransk-kanadensisk så kom de in med sina Quebec-flaggor, tog tag i mikrofonen och talade om för den finska publiken vilket uselt landslag i hockey de har och skröt om hur Kanada körde över Finland i finalen i World Hockey Cup (eller vad det nu hette).

 

La Resistance 1

La Resistance äntrar ringen i Helsingfors och börjar snart att snacka skit om Finland

 

Rob Conway var idel leende när vi träffade honom. Han tycktes vara på ett alldeles strålande humör och log åt allt och alla. Han verkade vara mycket mån om att barnen skulle få en "upplevelse" när vi möttes. Han buffade och puffade på Sean och klappade och kramade Moira (och nej, pappa blev utan kram även här). Det som sades emellan oss var det typiska wrestlingpratet om galan och matcherna och speciellt hans egen match. Vid tillfället när vi såg dem var La Resistance tag-team mästare och det var nästan som om han skröt om det för oss fast det var nog en del av hans "show" som han bjöd oss på. Autograferna som barnen fick (och som jag inte orkat scanna in) var överdådiga. Han skrev "To Sean, To Moira, La Resistance, WWE 2004" och fyllde upp hela sidan på bladen barnen sträckte fram. Mig tog han i hand och berömde mig för att jag tog med barnen på årets event i Finland, jag antar att han anspelade på WWE-galan.

 

Conway + Hurricane 2

Conway möblerar om klämmer åt The Hurricane

 

Det var efter frukosten som vi träffade Conway och vi hade inte sett till honom tidigare under vistelsen. Men när han väl kom ner i lobbyn så både syntes han och hördes utan att vara störande. Kanske är det en gryende storstjärna nu när man valt att pusha honom som singelbrottare. Karisma hade han i alla fall.

 

Conway + kids

Moira, en glatt leende Robääärt Conway och Sean som av någon anledning blundar för att slippa se sin far när han fotograferar honom med sina idoler. Otack är världens lön!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits