Randy Orton, The Legend Killer

Randy Orton är en av den nya generationens brottare i WWE. Hans far, Cowboy Bob Orton, var en känd brottare i WWF (förbundet bytte namn från WWF till WWE då pandakramarna hotade med stämning) för en herrans massa år sedan. Vince McMahon (WWEs ägare) satsade stort på Randy som pushades hårt. Han var till exempel WWEs yngsta världsmästare genom tiderna. När vi såg honom i Finland var han fortfarande pushad mot toppen men då det inte fungerat allt för väl har han fått kliva tillbaka från main-event till mid-card, dvs han är inte en av de största stjärnorna längre.

 

Det som förvånade mig mest när vi träffade Randy var hur lång han var. Det var väl endast Kane som var längre av de vi träffade i Helsingfors. Stiligt klädd var han, artig och belevad men han verkade vara en ensamvarg.

 

 

Randy dyker på HHH i en Elimanation Chamber match i USA

 

 

Ute på galan så fick han en del ovationer men inte så mycket som man kan förvänta sig av till en av de största stjärnorna. Publiken skrek i och för sig RKO, RKO (Randys finishing move) i tid och otid men det var nog i brist på annat att göra.

 

 

Orton bjuder HHH på en flygtur i Helsingfors

 

Jag fick en känsla av att Randy inte verkade gå så bra ihop med andra wrestlers. I ringen har han en smått överlägsen attityd och han firar gärna av sitt arroganta leende ofta mot allt och alla. På hotellet verkade han snarare blyg eller så var det bara att han undvek de andra (eller att de undvek honom).

 

 

Randy i sin grekiska Gud pose. Lägg märke till myllret av tatueringar på rygg och armar.

 

När vi pratade med honom var det det vanliga som dryftades. Var kommer ni ifrån, trevligt att träffas, kul att ni ska se galan etc. Mycket artig som sagt men allting verkade nästan inövat. Vi fick i alla fall autografer, snygga sådana, och ett foto där han smilar upp sig. Sen såg vi honom inte så mycket mer utan vi tror att han spenderade tiden i Finland på sitt rum undrandes över vart hans karriär var på väg!

 

 

Moira, The Legend Killer och Sean. Randy ser gladast ut av alla, kan det vara hans namn?


Kommentarer:
Postat av: Emil

Du skriver att enda personen som var längre än orton var kane. Har du någonsin mött kane? Isåfall hur är han som person.

MVH Emi

2005-08-02 @ 10:46:10
Postat av: Trent på denna blogg

Kane var mycket trevlig, läs mer om det mötet om du skrollar ner. Arkivet fungerar inte men Veckans wrestler börjar med Triple H så det är bara att skrolla dit.
Mvh
Trent

2005-08-02 @ 11:54:53
Postat av: Safet Muhic

i love you randy orton if you can give me your T-shirt RKO i vill du everything in the world please randy im 12 years old,but im live in sweden.My addres is löpargatan 54d landskrona sweden.i love you randy bye,....

2005-08-07 @ 23:02:00
Postat av: Helin

Randy you arethe greatest.. Canyou give me you T-shirt. I love it.. RKO.. Ireallly want to be with you in one week in USA.. In WWE.. ringside.. Plz.. Thats my DREAM..

2006-01-13 @ 16:47:26

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits