Maven

Just i dagarna fick Maven sparken av WWE. Det är ett öde som ganska så många av de brottare vi träffat gått till mötes. Kan det vara så att det vilar en förbannelse över oss? Nej, det är så här WWE fungerar. Man byter ut brottare med jämna mellanrum. Så fort en brottare inte längre säljer T-shirts, leksaker och annat eller inte går hem hos publiken så är det dags att göra om honom/henne eller helt enkelt sparka personen i fråga.

 

Maven var i alla fall den första Tough Enough-champion. TE är ett TV-program som kan liknas vid Robinson fast här är det nya brottare som ska drillas genom olika tävlingar och utröstningar. Sist kvar får ett kontrakt med WWE.

 

 

Maven droppar en armbåge på en stackars försvarslös brottare

 

Maven var en trevlig person tyckte vi allihopa. Han hejade glatt och tycktes uppskatta uppmärksamheten han fick av oss. Moira kallade han för "cutie" medan Sean och jag fick nöja oss med "guys". Sötnos hit, pluttan dit och så vidare. De flesta brottarna hade något snällt att säga om Moira. Med Maven blev det en vanlig wrestling-konversation med frågor om vad vi tyckte om showen, han frågade vad barnen hette och allt det där vanliga som ni läst i tidigare inlägg. Inget speciellt med andra ord men ändock trevligt att träffa karln. På galan så förlorade han mot Chuck Palumbo, en annan brottare som också fått sparken men honom skriver vi mer om senare.

 

 

Sean, Maven med strandraggarknäppning och Cutie


Kommentarer:
Postat av: jordan

please comeback to the wwe

2007-03-11 @ 20:50:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits