Earl Hebner

Snart börjar jag tro att det vilar någon sorts förbannelse över de olika WWE-personerna vi träffar. Alla tycks få sparken. Earl Hebner, som är detta inläggs huvudperson fick sparken härom dagen på grund av att han sålt WWE-tröjor och annat på sidan. Han fuskade alltså, och det var ju inte bra speciellt med tanke på att han har varit WWEs huvuddomare under en herrans massa år. Earl Hebner var alltså domare och att ha en domare är ett måste i "uppgjorda" wrestlingmatcher. Om man klagar på att domarna i allsvenska fotbollsmatcher är usla och inte ser något så har man aldrig varit på en wrestlingmatch. En WWE-domare ser i princip ingenting och om han nu på ett mirakulöst sätt skulle göra det så är det inga brottare som bryr sig. Domarna är dessutom till för att bli knockade av "misstag" så att heelen (den onda brottaren) kan fuska ännu mer. Wrestling är inte logiskt (men dock underhållande). Domarna är en del av historien som berättas och till slut så håller domaren upp armen på den som vunnit, precis som på en boxningsmatch.

 

Earl håller upp handen på Randy Orton efter en burmatch (extra blodigt) i USA

 

Att Hebner fått kicken är tråkigt för vi fick mycket bra kontakt med honom i Helsingfors. Den första gången vi träffade honom så satt vi och pratade med Chris Benoit. Earl kom och satte sig vid samma bord som oss och började att prata med Chris men även med oss. Han frågade om vi skulle ut och se på showen, var vi var ifrån etc. Benoit, och även Stacy Kiebler som satt där, gick före alla andra så vi blev ensamma kvar med Earl. Det blev lite wrestlingsnack, barnen fick varsin autograf och så tog vi också ett foto. När han gick så sa han,

- I will see you tonight, hope you have a good time at the show so you can tell me about it then.

 

Vi träffade på Earl på kvällen i baren. Han drack en del och var på ett strålande humör. Inte blev det någon privat pratstund så vi tänkte väl att det som han sagt tidigare på dagen bara var artighetsfraser.

 

Är det Earl som vinkar hejdå till sin publik?

 

Dagen efter så satt vi vid vårt lilla bord i lobbyn och Earl kom ut från hissarna och gick rakt fram till oss och satte sig ner.

- So guys, did you enjoy last night?

Vi försäkrade att vi gjort det och sen var konversationen igång. Han hade med sig två stycken promos på sig själv och sin son Brian Hebner (som är domare på Smackdown!) som han signerade och skrev "To Sean..." och "To Moira..." och gav till barnen. Vi pratade om wrestling och barn. Han tog upp kort och visade sin dotter Katie som han adopterat från Korea och berättade om henne. Eftersom vi hade rest så långt och betalat så mycket för biljetterna så ville han göra något mer för oss sa han. Han frågade om vi skulle komma och se WWE nästa år igen och vi sa, - Jajamensan.

- Well, then I will get the tickets for you, sa han. Han tog fram en liten bok och skrev mitt namn, vår adress, min e-mailadress och lovade att han skulle ordna bra biljetter nästa gång de kom och bjuda på dem. Fantastiskt tänkte vi och blev väldigt glada. Earl Hebner blev kvar vid vårt bord till WWE åkte därifrån. Vi pratade om ditt och datt, han ropade till sig en del brottare så vi fick chansen att prata och fota oss med dem. När de var på väg att åka så kramade han om ungarna (jag fick som vanligt ingen kram men kan inte påstå att jag blev ledsen över det den här gången) och gick och satte sig på bussen. Där blev han sittandes ett tag och såg hela tiden till att hålla ögonkontakt med oss och vinka när vi stod där och vänta på att de skulle åka (och vi stod inte där hela tiden eftersom vi plockade några fler brottare under tiden). När bussen åkte iväg var han den som vinkade mest, och då är mina barn inkluderade.

 

Biljetterna lär vi inte se eftersom Earl lyckats med konststycket att få sparken från WWE trots att han är domare. Inte lär vi få se WWE i år heller eftersom de inte aviserat om någon show i Finland i år. Synd tycker vi, inte bara för att WWE inte tycks komma utan mest för att Earl var den person som på flera sätt var vår biljett in till flera möten med Superstars från WWE.

 

Earl håller upp händerna på mina två vinnare. Tyvärr blev han själv en förlorare till slut.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits