Charlie Haas

Charlie Haas fick också sparken av WWE här i dagarna. Han var en utmärkt teknisk brottare men någon karismatiker var han då inte, det blev nog hans fall.

 

Någon värst vidare muntergök var han inte när vi träffade honom. Sean gick fram och bad om en autograf. Haas rörde knappt en muskel i ansiktet, tog autografblocket och skrev sin kråka på fel sida! Han bläddrade bort sidan som Sean visade fram och lyckades skriva på baksidan av Kurt Angles autograf. Tack för den! När jag skulle fråga om foto smet han in i hissen och drog. Det var vårt möte med Charlie Haas. Kan inte direkt säga att vare sig Sean eller jag kommer att sakna honom.

 

haasauto

 

Charlie Haas autograf. På andra sidan papperet finns Kurt Angles, kan ni gissa vilken sida som syns när den ligger i albumet?

 

Så denna gång blev det ingen bild från vårt möte en Superstar. Det finns ett par sådana till där vi bara har kvar autografer men det är i de flesta fall beroende på den usla kameramannen, dvs jag. Däremot finns det en bild från galan som vi var på så att ni i alla fall kan studera hur Haas ser ut, varsegoda att se nedan.

 

 

Charlie Haas bänder på Chavo (vår kompis) när de brottades i Åbo.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits