Christian, Captain Charisma

Captain Charisma är väl ett namn som Christian valde för att reta publiken. Jag tror att namnvalet istället har fått ännu mer "peeps" över på hans sida. Från att ha varit en utpräglad tagteambrottare till en mid-card singelbrottare kan man nu ana att Christian kanske är på väg mot ett större genombrott. Det gäller bara att WWE också upptäcker det ordentligt och ser till att Christian pushas mot de större matcherna, mannen är värd det. Han som en gång var känd som CLB, Creepy little bastard, myntat av Stone Cold Steve Austin, är nu en av de mest karismatiske brottarna i WWE och en av de stora brottarna på Smackdown! som han blivit flyttad till från RAW, åtminstone enligt min åsikt.

 

Christian thumbs up

Captain Charisma visar vem som är kung!

 

Captain Charisma höll sig ganska så osynlig i Helsingfors. Vi träffade honom bara som hastigast ett par gånger men det var ändå angenäma möten. Den första gången var när de var på väg ut till arenan. Christian gick förbi mig och jag frågade snabbt om autograf. Ett problem var bara att jag precis fotat barnen med en annan brottare och kameran började att spola tillbaka sig, filmen var slut!. Barnen gick i alla fall fram med sina autografblock, Christian frågade vad de hette och plitade ner sin lilla signatur. Jag stod desperat och försökte få fart på återspolningen på kameran med några väl valda svordomar.

- Out of film? sa Christian.

- Yep, svarade jag, I need it to rewind so I can change it.

- I have to go know but maybe we will meet later here at the hotel if you want to take a picture, sa Christian och knallade ut till den väntande bussen.

Jag  svarade ja och nickade samtidigt som jag svor högt över kameran igen och förbannade mig själv för att jag inte köpt en digitalkamera som man får plats mer bildet på istället för det gamla skrället jag höll i handen. Nu är detta dock ordnat (digitalkamera alltså). Det var lite surt att missa fotot med Christian eftersom han är en av mina personliga favoriter. Men barnen fick autografer och chansen fanns ju alltid att vi skulle träffas igen så jag var inte alltför nedstämd.

 

Ute på galan var Christian med i öppningsmatchen, Christian vs Edge vs Chris Jericho (det kommer inlägg om de två andra), en triple-threat match. Som vanligt tänkte jag säga, men så är det nog, så förlorade Christian men han var som alltid rolig att titta på.

 

Christian on his own

Christian spanar ut över publikhavet på galan i Helsingfors

 

Hemma på hotellet satt vi tre professionella barhängare och betade av olika wrestlers. Vi var ganska så överlyckliga efter att ha fått prata med Ric Flair så allt som hände efter det var bara en bonus. Captain Charisma gick förbi vårt bord och jag ställde mig upp med kameran i handen och undrade om det gick bra med att ta ett foto nu. Christian tittade lite undrande på mig (jag tror inte han kom ihåg incidenten från tidigare) och sa,

- Sure, do you want autographs as well, och pekade på ungarnas autografblock.

Jag bara sa jag och knuffade upp ungarna som fick ännu en Christian autograf och sen tog vi fotot. Mer blev det inte där.

 

Christian point

Christian pekar mot några av sina "peeps", the peepulation.

 

När vi satt i lobbyn på avresedagen så stannade Christian till vid oss och frågade om vi hade tagit fotot igår eller inte. Plötsligt kom han ihåg händelsen (kan mycket bero på att vi var vid exakt samma plats som dagen innan då filmen tog slut) och påminde oss om den. Det var trevligt. Sen när jag sa att fotot tog vi igår (och ja jag vet, varför inte ta ett nytt? Problemet var antalet bilder jag hade kvar att ta efter galan så därför erkände jag att vi faktiskt fått ta ett foto med honom) (nu när jag har en svindyr digitalkamera med minne som en häst så kommer jag att fotografera konstant) så nickade han och sa,

-Right, in the bar. I remember that know.

- Thanks for asking, sa jag, that was very nice of you.

Inget problem tyckte han och frågade om vi hade tyckt att showen var bra. Jag svarade att absolut tyckte vi det men som hängivna "peeps" hade vi gärna sett att han vunnit. Han skrattade och slog sig på bröstet med en hand såsom han brukar göra och pekade sen på oss med ett flin. Det var våra möten med Captain Charisma, ett nog så passande namn på en mycket trevlig men lite disträ Superstar.

 

Christian + kids

Fröken Karisma, Captain Charisma och Junior Karisma poserar inför en mindre karismatisk fotograf


Kommentarer:
Postat av: lasse

Tjenare Trent...
Synd att så få skriver kommentarer på denna sida.Men du gör ett kanonjobb....
Kapten karisma ha ha ha.... han har skön stil men vilken pajsare....

2005-08-13 @ 10:42:49
Postat av: Trent

Hej Lasse, tack igen för kommentar. Det ger lire mer motivation att fortsätta berätta om våra möten. På www.swewrestling.com finns det en del på forumet som en del lämnar kommentarer på så det händer oftare än vad den här bloggen visar men ändå alldeles för sällan! Vet du om att Smackdown! tycks vara på väg till Finland/Helsingfors den 20 november? Om inte så vet du det nu.
Ha det så bra och tack än en gång för kommentar,
Trent

Postat av: Tensai

Christian är kung!
Pefekt läsning på jobbet när man är seg:)

2005-08-18 @ 08:17:56

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits