Chris Jericho, Y2J

Chris Jericho, Y2J, the Highlight of the Night, Sexy Beast, the Ayatollah of rock´n´rolla, the King of the World. Kärt barn har många namn som man säger. Y2J fick sparken från RAW igår, fast inte som alla de andra brottarna som figurerat i denna blogg. Kicken av Y2J är en del i en storyline eftersom Chris Jericho ska turnera med sitt band Fozzy under hösten och kommer då inte kunna brottas. Men vi kan nog vara så säkra på att han kommer tillbaka till WWE efter turnén, men om det blir RAW eller Smackdown! vet endast Vince McMahon. Jericho var den första undisputed World Champion och när han är som bäst så bör han vara med i titelmatcherna, enligt min och många andra Jerichoholics åsikt. Jericho är för övrigt son till en föredetta NHL-spelare och hockeyfanatiker. New York Rangers är hans lag, se där, totalt ovidstående fakta.


Jerichofired

Chris Jericho får "sparken" av Eric Bischoff


När Chris Jericho uppträder kan han vara härligt arrogant, en heel som man lär sig att älska. När vi mötte honom var han fortfarande face men har sen dess vänts till ond igen vilket passar hans karaktär bättre.


Jericho Lionsault

The Highlight of the Night utför en Lionsault på Christian under första matchen i Helsingfors


Trots att han var face så kunde man skönja lite av det onda i honom på hotellet där vi sågs. Inte för att han var otrevlig på något sätt, det var bara glimten i hans ögon som avslöjade detta.


Jericho

Y2J, liten på bilden men stor i brottningen


Vi såg aldrig när Y2J åkte ut till arenan men efter galan så var han i lobbyn en stor del av kvällen innan han drog iväg på något nattligt äventyr. han satt mest med några finska(?) kompisar som troligtvis hade något med musik att göra. Åtminstone lät det så av det vi snappade upp av deras konversation. När han bröt upp från sitt sällskap skickade jag fram ungarna som fick autografer och så ställde han givetvis upp på ett foto också. Mycket mer än så blev det inte den kvällen utan han försvann ut i den finska höstnatten och kom inte tillbaka förrens tidig morgon, det vet jag


y2j

Y2J hälsar på publiken i Helsingfors


När jag vaknade på morgonen, cirka 06.00, så kontrollerade jag blodsockervärdet på Moira som har diabetes. Det var OK men skulle vi vänta ett tag med frukost så behövde hon äta något litet. Jag duschade och klädde på mig och åkte ner till frukostrestaurangen för att hämta en halv macka och mjölk åt henne. När jag kommer ner i lobbyn sitter Y2J själv där (vid vårt lobbybord!) med en halvfull Cognacs flaska. Han ser en anings mosig ut. Jag passerar förbi honom och han bara tittar upp på mig i förbifarten. När jag är på väg tillbaka till hissen med smörgås och mjölk tittar han upp igen och säger,
- Good morning, till mig. Troligtvis ville han vara trevlig och eftersom jag hade en wrestlingtröja på mig så förstod han väl att jag kände igen honom.
- Good morning, svarade jag tillbaks och sa, late night? och nickade mot flaskan.
- No, early morning, sa han, care to join me for a drink?
Där stod jag med ett glas mjölk i ena handen och en smörgås i andra och ville inget annat hellre än att sätta mig ner med The Ayatollah of rock ´n´rolla och få mig en cognac och en pratstund med honom. Men eftersom jag är en ansvarsfull far så tackade jag nej.
- I would love to, sa jag, but I have got my kids up there and my daughter really needs this since she has diabetes. But thanks for asking and any other time I would.
- Thats a pity, sa han och höll upp flaskan, I am sure this would go well down with milk. I will see you around.
Så jag gick mot hissen, motvilligt! Kroppen försökte sätta sig hos Y2J men hjärnan tog befallet och skickade upp mig till den väntande dottern.


Walls of Jericho

The Walls of Jericho, ett av Y2Js specialgrepp. Det är bara för Rhyno att tappa ut.


När brottarna checkade ut från hotellet så satt vi där som vanligt. Y2j kom fram till oss och sa,
- So this are your children, hi kids!
Barnen sa hej och Sean baxnade nästan, Moira var inte lika lättimponerad. Jericho uppförde sig som om han kände mig.
- Känner du honom? sa Sean
För en gångs skull så var det jag som var "the centre of the attention", det kändes bra. Jag halade i alla fall upp promobilden som vi hade av Chris Jericho och han passade på att signera den när han stod vid oss. Sen släntrade han ut i bussen och kvar satt vi tre stycken lyckliga Jerichoholics, väntandes på fler Superstjärnor att frottera oss med.


Jericho+kids

Moira, The Sexy Beast himself och Sean, fanatisk Jerichoholic

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits