En massa scrappade wrestlers

Som alla vet så rapporterar jag inte bara från min och mina barns möten med svulstiga wrestlers på denna blogg, jag delar också med mig av mina Layouts på bilderna från dessa möten. Jag har under en tid sysslat med scrapbooking, allt för att umgås med frun och få henne någorlunda intresserad av just wrestling. Jag kan inte säga om det fungerar men hon har åtminstone lärt sig namnet på de flesta när vi diskuterat olika färgkombinationer och olika tekniker man kan använda vid scrapbooking (som för övrigt är vanebildande). Här nedan följer en hög till av mina senaste alster och en sak är säkert, mina barn har världens tjusigaste wrestlingalbum (sa han utan att rodna)! 



Christian (Cage), eller Captain Charisma som han kallade sig under en tid i WWE. Här har jag i stort sett försökt kopiera en av mina T-shirts genom att göra en liknande layout. Bakgrundspapperet (och det är här alla wrestlingfanatiker kan sluta läsa och de scrapintresserade skärpa ögonen)är Sandy Lion "Snowy Night" och bokstäverna är utskurna från ett gult cardstock. Jag har även satt dit 3D-kuddar på "V´na" för att få lite lyft. Lite heatembossing med guldfärg senare så vart i alla fall jag nöjd.



Nästa layout är Festus Dalton och här har jag bara försökt göra något "scrappigt", något som kombinerar mer i färg än med personligheten i kortet. Jag har använt olika papper från Basic Grey, Crate och My minds eye "Tres Jolie". Även här blev det 3D-kuddar för att lyfta på den lilla Cuttlebug-grodan som hoppar ur fotomattan. Den lilla apan däremot, den ser ut som Festus! Alfabetet jag använt mig är från Provocraft.



Här är ett av mina mer ambitiösa projekt, Kane version 2, och jag är bra mycket mer nöjd med denna Kane-LO än vad jag var med den första. Här har jag ett blankt skinande svart cardstock och sedan har jag på fri hand ritat av WWE-loggan samt bokstäverna på min sons T-shirt som han har på bilden (vilken tur att han hade Kane-tröjan vid detta tillfälle) och skurit ut dem från cardstock. Det kanske inte blev exakt lika, mina rittalanger är sådär och eftersom jag inte kunnat använda mig av samma storlek på bokstäver etc så har jag inte kunnat kalkera. Till slut så har jag också ritat av Kanes autograf, strött på rött gnistrande embossingpulver och fönat livet ur det, det blev riktigt bra tycker jag.



En sisådär Layout av Booker T när han skriver en autograf åt dottern. Här har jag använt ett papper från Bohemia, "Bluebird Birthday Swirls" och fyra olika cardstocks. Jag har skurit i dekorationerna på papperet och vikt upp dem på fotona samt heatembossat lite svart på namnskyltarna och alfabetet är från Provocraft.



Min andra Randy Orton layout och även denna är jag mer nöjd med än den första. Papperet är från Basic Grey, Creative Imaginations och cardstock. Lite vitt embossingpulver, några kopparbrads, ännu en holmgång med fönen och några kreativa små droppar så vart i alla fall jag glad.



Än en gång så har jag använt mig av papper från Basic Grey, 4 olika för att vara lite mer exakt, lite cardstock i guld och helt hemmagjorda bokstäver med ännu fler egenkreerade droppar som jag blev så förtjust i och helt plötsligt så ser Kenny Dykstra bra ut!

 

Den sista layouten för denna gång och nu är det Chris Jericho, Y2J, som fått lägga sig på, ja ni visste det allaredan, ett Basic Grey-papper. Jag har även här använt mig av det snygga svarta skinande cardstockpapperet som jag skurit ut ett alldeles eget Y, 2 och J ur. Några stålfärgade brads, några stjärnbrads, alfabet från Provocraft, lite glittrande platina-stickles, och en massa gnistrande svart embossingpulver som jag haft till att skriva en hög av Chris Jerichos smeknamn runt hela papperet och sist men inte minst ett par (ett gäng) 3D-kuddar för att lyfta upp de stora bokstäverna (se den tjusiga närbilden som frun i huset har tagit).

Och javisst, det glömde jag nämna, jag har "chalkat" livet ur alla mina layouts, det blir så mycket bättre då!

Kane, part 2

Senast vi mötte Kane, och nu låter det som vi möter honom lika ofta som vi byter underkläder, vilket inte är helt sant, att vi möter honom ofta vill säga, vi byter varje dag, OK! Var var jag nu? Jo, sist vi stötte på Kane så fick sonen beröm för sin goda smak, så ock denna gång. Det visar på att Kane troligtvis själv har mycket god smak.

image531

Kane har både Hornswoggle och Finlay i ett stadigt grepp. Bilden är från en gala i USA eftersom mina bilder saknar allt vad skärpa heter (men ni får se ett par ändå!)

Kane, The Big Red Machine, The Big Red Monster, eller Jacob Goodnight som Kanes karaktär heter i filmen han nyss hade huvudrollen i, See No Evil, en riktigt blodig sak, är en av de större brottarna i WWE, både volym- och kändisfaktor. Han är oftast en läbbig typ men eftersom han varit med så länge så har publiken tagit honom till sitt hjärta så hur konstigt det än må låta så har detta monster förvandlats till en ond goding!

image532

Kane i all sin prakt i Barcelona

I Barcelona så mötte Kane den irländska brottaren Finlay. Kane är något begränsad i sin brottning men Finlay som också har varit med länge behärskar det mesta och kan få vem som helst att se bra ut i ringen. Nu var jag lätt orättvis mot Kane för han kan faktiskt också, det blir bara så mycket bättre när han möter en sådan som Finlay. I alla fall, i Badalona Barcelona så var det inte bara Finlay utan även den lilla irländska pysslingen Hornswoggle som fick veta att de levde. Det var ganska så mycket komedi i matchen och jublet var stort (det var det hela tiden) i arenan under hela matchen. Som ett extra litet plus för oss så såg Kane vår Kane-skylt och tillkännagav detta. Det är alltid lika roligt när någon av brottarna ser våra kreationer, lite tacksamhet för jobbet vi lagt ned helt enkelt.

image534

Kane på knä i Barcelona och tittar man riktigt noga så ser man att han har Hornswoggles hatt på huvudet

När vi var ute på flygplatsen så var Kane den sista Superstar vi pratade med. Först när vi kom in så såg vi honom sitta och spela kort med bland annat Hornswoggle, den lilla dvärgen han detroniserat kvällen innan. De använde en av deras väskor som bord och det var, hur dumt det än må låta, ganska så fascinerande att stå och tjuvkika på. Vi rörde oss lite runt och pratade med några brottare och när gaten till slut öppnade så drog sig många brottare rakt in i smeten och skulle köa för att komma på planet. Kane drog sig bakåt med några ickebrottare från WWE och där stod vi. Han tittade på oss, vi tittade tillbaka och så såg han sonens T-shirt. Sonen hade denna gång valt att ha just en Kane T-shirt så det var verkligen lyckat.

image535

Kane stirrar ned på Finlay i Barcelona

Sist vi såg Kane hade sonen haft tröjan i väskan men åtminstone haft sinnesnärvaro att plocka upp den, nu satt den där som en smäck på sonen. Kane vinkade till oss och vi lättade likt små lyckliga barn och trippade fram till den stora mannen. Han hälsade på oss båda genom att skaka hand och började prata om galan. Vi berättade att vi tyckt att det var otroligt bra men bäst hade givetvis hans match varit (ja, jag arbetar egentligen som lismare) och allra bäst var det när han hade sett vår skylt. -Skylt? sa han frågande och jag började att förklara hur den såg ut. Jag hann inte många ord innan han sa, -Den som såg ut som en Wrestlemania-skylt? -Jajamensan, sa jag och han sa att det var bland de snyggaste skyltar han sett. -Givetvis, sa jag, den var ju tillägnad dig och mitt lismande visste inga gränser. Kane skrattade högt och så pratade vi vidare om wrestling, att vi träffat på honom förut i Finland fast då var dottern med och han tackade för all support och för att vi reste land och rike runt för att titta på WWE och heja på honom. Det var ett riktigt trevligt samtal och hade det inte varit så att han skulle ombord planet är jag säker på att han stått kvar och pratat en lång stund till. I alla fall så hann vi med att ta ett foto på honom och sonen och innan han gick så tackade han oss igen och gav sonen ånyo en komplimang för hans utsökta smak av T-shirts. Vi skakade hand igen och så gick han och där stod vi kvar, väl lyckliga och glada till mods. För er som undrar, det kommer ett par möten till, så fort jag har tid att skriva ned.

image536

Den riktigt stora, och riktigt trevliga Kane tillsammans med sonen, inte riktigt lika stor men ändå ganska så trevlig!

Kenny Dykstra

Kenny Dykstra är en av de någorlunda nya stjärnorna hos WWE och han startade som manlig cheerleader i gruppen the Spirit Squad. Nu är han singelbrottare och åker mest hela tiden på stryk. Dessutom så fungerar han som Divan Victorias lilla Toy Boy, snacka om värdelös information!

image527

Kenny Dykstra gör en drop-kick på Chuck Palumbo som han mötte i Barcelona. Denna bild är dock inte därifrån utan från en Smackdown-sändning i USA.

På galan så mötte Kenny Dykstra Chuck Palumbo och det var riktigt småtrevligt. Givetvis åkte Kenny på stryk men han hann med att visa att han behärskar tekniken i ringen och att han är bra smidig.

image528

Kenny på väg in på galan i Barcelona

Kanske är det så att han var rädd för Chuck och hans "connections" med motorcykelgäng. Innan galan, när vi stod och köade, så såg vi hur en ofantligt tatuerad typ körde ned en custom-bike till arenan. På ryggen kunde vi tydligt läsa att föraren tillhörde Hells Angels och jag sa skämtsamt till sonen att den där MCn kommer säkert Chucken köra ut till ringen. Ingenting kunde ha varit mer rätt!

image529

Chuck Palumbo på väg ut från arenan i Badalona på sin lånade Hells Angels-cykel. I bakgrunden ser ni Kenny Dykstra ligga tillintegjord.

Vi stötte på Kenny Dykstra ute på flygplatsen och vi hade precis avslutat en längre konversation med två stycken WWE-brottare (kommer senare i bloggen). Kenny hade hela tiden stått snett bakom dessa herrar och när vi var klara med dem så släntrade de vidare. Kenny tog ett par steg framåt och jag frågade men min trevligaste röst om vi fick ta ett fotografi. Kenny tittade knappt på oss och eftersom han inte reagerade så frågade jag för säkerhets skull en gång till. Han suckade rätt högt men tog ändå plats bredvid sonen. Eftersom han verkade vara så irriterad så sa jag att det är lugnt, jag fotar inte om du inte vill och tog ned kameran. Då säger han,
-Do you want a photo or not? och jag svarar direkt,
- I do not want to be a problem for you so its OK.
Kenny tittar ännu en gång och så säger han helt plötsligt med en riktigt trevlig röst, - Kom igen vi tar ett foto nu. Jag plockar upp kameran igen och knäpper en bild och så tackar jag honom. Han säger tack själv, nickar och ler och så går han efter de vi pratat med tidigare. Man kan undra varför han först var så avig och varför han sedan ändrade sig. Vi har väl lagt märke till att en del av de unga stjärnorna har lite divalater men men. Till syvenne och sist så blev det en bra bild och vi skildes med leenden så vi vart nöjda ändå, hoppas Kenny blev det också.

image530

Sonen och Kenny Dykstra iförd svarta solglasögon inne i terminalen. I bakgrunden så ser ni Festus Dalton som väntar på att gaten ska öppnas.

hits