Sommarbröllop vid havet

Ett par av våra goda vänner gifte sig i somras. I hemlighet. På klipporna vid stranden på västkusten. Bara våra vänner och deras underbara pojkar var med, och ett par säkerhetsvakter från havsbadet ställde upp som bröllopsvittnen. Det låter helt fantastiskt, och jag hoppas att de hade en underbar dag tillsammans. Eller det vet jag att de hade, och det är dem väl unt! Ingen i den familjen scrappar, så jag tror att det är ganska riskfritt att lägga ut några bilder på kortet som kommer att ackompanjera deras efterskottspresent när vi träffas.

Kortbasen är ett vackert men märkligt papper från Fancypantsdesigns. Det är skimrande skirt på ena sidan, men turkos/blått och brunt på andra. Perfekt att använda när det gäller bröllop vid vattnet tänkte jag. La till en bling cardstock som fått gå igenom Cuttlebugens embossingfolder accentuerad med lite Versa color gold på "åsarna".

  

Den sista bilden är från insidan, stansade ut "Grattis" med Cuttlebug Hippie Chick. Som ni ser har embossing-frenesin inte gått över än. Blomman på framsidan är en dubbel stämpel från Clearly Posh stamps, och den understa är stämplad med Versa color Ash rose och den övre med clearstämpel och guldembossing. I like.

Edit: Du har så rätt, Skräptanten. Har nu uppdaterat bild nummer 1. Inte vet jag om det fotot är så mycket bättre, men det ger i alla fall en annan vinkel och annat ljus. Jag tar med det nästa gång vi ses så får du se det IRL.

Edit #2: Kom just på att jag har en ursäkt för min usla fotografering: jag har ju inte gått kursen än! Den är ju imorgon! *flin*

Kommentarer
Postat av: Skräptanten

Men, vad vackert!
Det känns dock som om fotona inte riktigt gör kortet rättvisa, och jag kan tänka mig att det är ÄNNU vackrare in real life!

2007-08-13 @ 16:10:57
URL: http://www.pappersvinden.se/skraptanten
Postat av: Victoria

Åh så vackert. Längtar efter att få se det IRL jag med :) Du är så bra, så duktig, så påhittig!!! Kramar

2007-08-13 @ 18:49:23
URL: http://victorianordgren.blogg.se
Postat av: Lina

Vad mycket fint du gör, tack för massor av tips!

2007-08-14 @ 14:37:31
URL: http://lina.liljenfeldt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0