Nedräkning

Insulinpennor fungerar bra. Men det långtidsverkande insulinet måste tas vid samma tidpunkter varje dag. Det här ställer till det för Moira som inte har kunnat följa med en kompis hem efter skolan för att stanna på middag och bli hämtad lite senare. Bästa tiden för hennes kvällsinjektion av det långtidsverkande Levemir har varit 17.30, och hon vill inte ta den själv (ges i benet, lite svårt att komma åt tycker hon). Levemiren har väl varit smolket i bägaren för Moira, annars har hon varit nöjd med sina "pennor".

Men nu är det nedräkning av Levemiren. "Efter den här är det bara fyra gånger kvar, sedan har jag pump!" Lite pirrigt är det, men mest spännande verkar det som. Några dagar kvar bara, sedan är det dags!


Kommentarer:
Postat av: Gabriella

Spännande att Moira snart äntligen ska få pump, Jesper är supernöjd med sin! Tycker det är en otrolig frihet, nu är de enda tider han behöver passa när vi ska byta infusionsset var tredje dag.

Postat av: Ulrika på den här bloggen

Gabriella: Vad kul att Jesper gillar sin pump! Det är nästan lite overkligt att få släppa alla "måsten" med tider att passa. Har kommit på mig själv ett par gånger när jag tittat på klockan och nästan blivit lite kallsvettig för att jag trott att vi missat Levemiren med ett par timmar ... men jag vänjer mig nog snart!

2006-08-27 @ 18:46:51

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits