Nybakade

Förra sommaren spenderade vi några veckor i södra Frankrike, hos mina föräldrar. De bor i en liten pittoresk by och nästan varje förmiddag promenerade vi ner till lokale bagaren (eller en av dem, det finns två!) och köpte nybakade, varma och frasiga baguetter. Vilken känsla! Jag skrev ut en förstoring av en av mina absoluta favoritbilder av dottern och scrappade i går. När jag satt i pysselrummet och klistrade och chalkade så var det nästan så jag kunde känna den varma solen i ryggen och doften av nybakad bröd ...Bakgrundspappret är Crate, förstås, det grå är Basic Grey med en stämpel som jag tyckte passade så bra med medeltidsbebyggelsen i byn, bradsen uppe i vänstra hörnet är egentligen mässingsfärgade fast det inte syns på bilden. Rubriken är stansad med mitt nya favoritalfabete - Revolutions Finale.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Underbar LO. Känner doften av nybakat ända hit.

2008-05-26 @ 11:44:30
URL: http://hannatankar.blogspot.com
Postat av: Åsa/asamia

Vilken härlig LO, vilka fina färger och vilket fint upplägg!

2008-05-26 @ 13:22:50
URL: http://asamia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Superfin Lo!! Fotot är verkligen superfint och jag förstår varför du tänker tillbaks, vilken drömtillvaro.

2008-05-26 @ 22:11:36
URL: http://susny@blogspot.com
Postat av: ylva

åh, så franskt det känns :)! den är jättefin! och så skriver du kommentarer som är så snälla och rara att man börjar rodna ;). alltså... saken var den att jag tappade bort inspirationen när jag började blogga och så kom den tillbaka med ett swosch när jag släppte bloggen. så visst håller jag på och skriver, fotar och scrappar :)! jag får se om jag törs starta upp den igen. det är möjligt att andan faller på under sommaren för då brukar jag varken sakna eller behöva inspiration. men tack för orden! de värmer sååå :D.kram kram,

2008-05-28 @ 22:01:27
URL: http://hjerteting.blogspot.com
Postat av: Ulrica

Guud vad underbart! Jättefin LO =)Tack för titten, kram

2008-05-30 @ 15:49:12
URL: http://mysmumlan.blogspot.com
Postat av: uve

Kul att du börjat scrappa lite mer, den är jättefin. Får mig att önska att jag satt i Frankrike nu och mumsade på en nygräddad baguett.

2008-05-31 @ 13:34:53
URL: http://uves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0