Bröllopskort på beställning

En god väns bror har gift sig, och trots att planen var att hon själv skulle göra ett kort till brudparet så körde det ihop sig, tiden räckte inte till och jag fick rycka in som kortmakare. Vilket härligt uppdrag! Beställaren hade ganska klart för sig vad hon ville ha; vitt och mörkrött, inte skämtsamt utan mer stilrent och snyggt. Inte för puttinuttigt och romantiskt, men nåt hjärta eller så vore OK. På insidan skulle det finnas en ficka eller liknande, med plats för ett foto i standardstorlek.

Jag störtade hem och började leta papper och jag kan meddela att trots att jag har way-too-much papper i alla färger och mönster hemma, så råder tydligen brist på mörkröda papper (Undrar just varför? Har ju ALLA andra färger!). Hittade trots allt till slut ett som kändes riktigt bra för det här kortet. Kortbasen är nästan vit och pärlemorskimrande. Så här blev kortet till slut:

Framsidan, stansat bokstäver i QK Sophisticate:


Baksidan, hjärtat är embossat med clear pulver, tre gånger för en tjock och glansig känsla:


Insidan, med text utskriven på vellum och en ficka på insidan av vänstra "flärpen".


Kommentarer
Postat av: Aleya

Tack, de layouter jag har på min blogg gör jag snabbt och enkelt på scrapblog.com bara för att piffa upp bloggen lite :)Vad betyder det att man embossar egentligen?

2008-06-18 @ 13:59:15
URL: http://aleya.webblogg.se/
Postat av: Linda

Hmmmm du har något på kroken där... Mörkröda papper är ganska sällsynta även hemma i min gigantlåda.. Konstigt.... hmmm vart kommer ditt röda ifrån? Riktigt snyggt!

2008-06-19 @ 10:10:36
URL: http://www.pfyrix.blogspot.com
Postat av: Anonym

Visst har du "way to much"-papper hemma men fortsätter du att skapa sådana här vackra saker, och jag har sett den i verkligheten, så får du mer än gärna fylla på förrådet,:)Trent

2008-06-19 @ 11:25:08
URL: http://wrestlingsigns.blogspot.com
Postat av: TinaStina

Vilka fina grejer du gjort! Vet inte var jag ska börja, allt är hur snyggt som helst. Popupkortet är underbart men om jag ska välja en favorit så blir det nog "små smulor" bara för att jag gillade färgerna som bryter av lite mot allt somrigt just nu.Kram!

2008-06-19 @ 15:53:39
URL: http://tinastina.bloggagratis.se
Postat av: krumeluran

wooooow! helt supersnyggt!!!!

om du vill kan jag mer än gärna ta hand om dina för många papper ;) så kan du få mina, för det råder ingen brist på papper här heller egentligen :)Hoppas du får en riktigt skön midsommar.....

många kramar

KAtarina

2008-06-19 @ 18:49:30
URL: http://krumelurans.blogg.se/
Postat av: Sara - SaGam

hej. hittade hit och hittar mycket fint!

2008-06-19 @ 22:15:54
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: Jen

Hej! Hittade in på din sida och inspirerades till ett bröllopskort som jag skulle göra. Tack!

2008-06-22 @ 11:59:30
URL: http://pysselnoje.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Wow! Vilket underbart kort! Har lite svårt för att slita ögonen ifrån det ... :)

2008-07-27 @ 10:48:39
URL: http://ullespyssel.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Vilket fint kort du fick ihop!Känner igen känslan av att försöka få ihop ett beställningskort, och det ska passa kundens specifika önskemål. Jag gjorde tabben att visa kortet för kunden under arbetats gång. Det tänker jag aldrig göra igen. Vilket resulterade till att jag satte ihop ett kort till som kunden inte hade sett. Och vid leverensen så valde kunden kort nummer två, som bara hade tagit bråkdelen tid av vad det första gjorde att göra. Ja,ja så kan det gå ;)Ha de!

Jenny

2008-07-29 @ 19:54:37
URL: http://katteberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0