Fjäriln vingad

Jag har blivit alldeles förälskad i Revolutions fjärils-die. Den är skir och stor alldeles underbar. Här pryder den ett enkelt grattiskort som kom till efter att jag hittat inspiration på min dagliga bloggrunda. Minns inte vem, var eller när, men upplägget är ärligen stulet från någon annan, bara så ni vet. Pappren är spillbitar som jag kämpar för att använda upp.


Kommentarer
Postat av: krumeluran

helt underbart kort. gillar också fjärilen, den är ljuvlig.själv väntar jag på att min rev ska komma fram, den ligger i tullen just nu, Jag hittade en butik i usa som hade 30% rea, plus att man fick extradelarna för att kunna köra långa dies, till ett mindre pris än om man köpte den i sverige utan tilläggsbitarna. så när revvvan är här så är det en fjäril och om jag hittar swirls som ska bli mitt nästa shopping tillfälle.

2008-07-14 @ 11:01:49
URL: http://krumelurans.blogg.se/
Postat av: Jeja

Det här kortet är helt underbart! Jag fick några fjärilar utstansade, och jag blev helt övertygad om att jag måste köpa en sån die. Hoppas den funkar i min bug, bara...

Angående mitt byte till blogger - jag har noll koll på kod och liknande, så jag kunde inte göra nåt kul med blogg.se (antar att den här är uppbyggd på liknande sätt). Blogger är lite lättare att lägga till olika sidelement, header. räknare etc, så den passar en "datalektiker" (var det nån som sa, kul uttryck) som mig alldeles förträffligt.Kram Jenny

2008-07-14 @ 13:22:43
URL: http://jejas.blogspot.com
Postat av: Lof

Fjärilen är bedårande - kul med knapparna.

Jag har en utmaning till dig i min blogg...

Hoppas att du har tid och lust att anta den!Somriga hälsningar Lotta

2008-07-14 @ 18:07:17
URL: http://lof.bloggagratis.se
Postat av: uve

Supersnyggt kort vännen! Verkligen läckert att sätta bandet på spetsen sådär. Nej nu ska det inte dröja alltför länge innan vi ses igen. Kramelikram..

2008-07-14 @ 22:32:12
URL: http://uves.blogg.se/
Postat av: Marit

Alldeles underbart!

Jag tror jag stjäl jag med =)

Har ju fjärilen och den är ljuvlig!

2008-07-17 @ 10:29:16
URL: http://maritsscrapblogg.blogspot.bom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0