Kortfabrik

Kort är kul. Med alla vackra papper och stämplar som finns så är det liksom svårt att göra fel. Här är några kort från helgens produktion:

      

Det sista i raden är min favorit. Känner ni igen ugglan? Japp, Oliver and friends. I like. Han sitter på en gren på mittuppslaget.Det här är ett criss-cross card, en teknik som jag hittade på Splitcoaststampers. Det finns en bra tutorial där för hur man gör.
 

Kommentarer
Postat av: Karin SN

superfina kort! Gillar det med tidningstext och hjärtat lite extra :-)

2007-09-22 @ 12:54:58
URL: http://tidsoptimist.blogspot.com
Postat av: Victoria

Du är så duuuuktig! Tack för grattiset på min födelsedag förresten :) HOppas att vi ses snart. KRAMAR i massor

2007-09-23 @ 11:53:15
URL: http://victoria_nordgren.blogg.se
Postat av: Victoria

Men hallå, du har inte nå råttfärgat mesproppehår. Du har jättefint hår ju!!! Var klipper du dig, och följdfrågan: är de bra? Jag ska nog ta och beställa tid någonstans, så att jag får bort allt slitet och äckligt hår som hänger och dinglar. Funderar till och med på att klippa av mig det helt. Men jag tror inte tat jag vågar det dock :) Har sparat i typ tio år för det här känns det som, så det är ju dumt att klippa det nu kanske! Men åter till dig. Du har jättefint hår och kan ju sätta dig och kolla runt på sidor på nätet för frisyrer du skulle kunna tänka dig att ha. Det är alltid en start om man inte har en aning om vad man vill göra med det. Är du trött på hårfärgen kanske du ska tona lite? Eller färga, fast det är bra onödigt att göra det permanent ioförsig.. Men som sagt, du har jättefint hår och ska vara stolt över det, helt klart. Massor av kramar!!! :)

2007-09-24 @ 13:43:57
URL: http://victorianordgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0