Create

Det händer alltsom oftast att jag tvekar över min egen kreativitet. Är det jag skapar verkligen bra? Är proportionerna rätt? Kan man verkligen kombinera de här papprena? Jag låter mig ofta inspireras av andra men sätter alltid min egen prägel på det jag gör. Men så vaknar tveksamheten igen. Är det verkligen min egen prägel? Kanske kommer det från något jag sett någon annan göra tidigare men glömt bort det? Tänk så lätt det är att nedvärdera sig själv och glömma bort att man faktiskt gör sånt som är bra.

För att råda bot på min osäkerhet och hitta lite inspiration så googlade jag på "creativity" och hittade massor av bra saker som andra har sagt. Jag samlade åtta citat som talade direkt till mitt hjärta i ett tag-pocket-album som jag gjorde av papper från Crate och My Mind's Eye:

  

Dubbelsidigt papper till själva tagsen, med citat på båda sidorna:

 

Efter att jag fotat albumet så lade jag till några dekorationer och faktiskt lite bling, men i övrigt är det sparsamt dekorerat - det är så jag skapar så då måste det faktiskt vara OK!


Kommentarer
Postat av: JOHANNA LAURILA

Hej

Har surfat runt på en del sidor och kollar på hur

scrapbooking kan se ut. Eftersom jag funderat på att börja lite själv.Dina arbeten är nåt utöver det vanliga. Jag vill genast springa ut till min ateljé och börja skapa kort mm. Läste att du tvekar på din kreativitet. Jag tycker inte att du skall ödsla tid på det. Du gör fantastiskt fina grejer.

Hälsn.

Johanna Laurila

Finland

2008-09-01 @ 19:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0