Nu är det jul igen

Eller det kunde man i alla fall tro när man tittade ut genomn fönstret imorse. Äntligen får vi plocka fram snöskyfflarna!

 

Inte så vidare värst bra bilder, men betänk att jag stod i morgonrock på trappen när jag förevigade dessa första blöta snöflingor år 2007 i Falun ...

Vädret hade gjort mer nytta för stämningen igår, med tanke på att jag och vännen E satt i pysselrummet mest hela dagen och knåpade ihop julkort för vår julkortskväll på jobbet om ett par veckor. Det blir fem kort med olika svårighetsgrad där vi lägger till en ny teknik för varje kort. Här är tre av korten:

Nummer ett, det allra enklaste (direktliftat av Karin på Tidsoptimistbloggen, jag hittar inte kortet på bloggen men har sett det här i galleriet på Scrappiz):Kort nummer tre, med titthål för stämpelmotivet:

 

Och nummer fyra, med julhälsningen stämplad på vellum:Julkort är ju bara så himla roliga, det blir nog några fler idag! Glöggen hitåt, tack!


Kommentarer
Postat av: Bodil/ jomma

det har snöat här också, härligt.
Fina kort du gjort.

2007-11-03 @ 21:25:03
URL: http://jommasblogg.blogspot.com
Postat av: Linken

"Äntligen får vi plocka fram snöskyfflarna!", herre gud kvinna är det chock eller allmän förvirring jag anar!
"Fy fan, nu måste man leta fram dom där eländiga vinter grejjorna" heter det.=)

2007-11-03 @ 23:35:00
URL: http://linkens.blogg.se
Postat av: uve

Underbara julkort!!

2007-11-03 @ 23:44:41
URL: http://www.uves.blogg.se
Postat av: Ulrika på den här bloggen

Tack ni söta för era snälla kommentarer!

Linken: Det är varken chock eller förvirring, bara illa dold ironi och uppgivenhet. Snöskottningen på vår låååånga uppfart, som vi delar med några grannar, är en oändlig följetång ... vem ska hinna ut först på morgonen? Märkligt nog så är det mest samma personer varje dag, men vi väntar med spänning på att vi ska få konkurrens om skyfflarna ... :)

2007-11-04 @ 00:20:16
URL: http://macgregor.webblogg.se/scrap
Postat av: Victoria

GUD va fina grejer. Alla LO's och kort du gör blir ju fantastiska. Dreams-LO'n vill jag nog köpa av dig ;) Gillade den jättemegamycket!! Fan, och du som har scraprum och allt, jag tänker byta bostad och flytta in hos dig istället!! Då kanske jag får lite inspiration också :P KRAM

2007-11-04 @ 21:27:53
URL: http://victorianordgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0