Julgranskort

Så fort jag såg det här kortet på Scrapperlicious blogg så visste jag att det var precis ett sånt kort som jag ville att mina goda vänner Y och M skulle få. De är precis rätt personer att uppskatta den tid och möda som krävs för att skapa ett sådant här julkort, och dessutom är de bäst i världen på att få en att känna sig uppskattad. Det här året har varit helt galet för min familj, så otroligt mycket har hänt och jag är så glad att jag har fått lära känna de här underbara tjejerna. De har fått mig på bra humör och inspirerat mig precis när jag har behövt det allra mest. Puss på er om ni läser det här!

 

Kortet får plats i ett kuvert, man plockar loss stjärnan och "girlangen" och viker ihop granen. Sen ner i ett kuvert. En liten instruktion om hur man sätter ihop den kan ju vara bra, det är kanske inte självklart när alla delarna trillar ut på köksbordet ... Jag tillverkade ett par kuvert bara för att det är kul, och så hänger det en liten bjällra på granen som jag ville skulle få plats utan att kuvertet skulle bli knöligt. Så det fick bli ett kuvert med 5 mm tjocklek.


Kommentarer
Postat av: hHelena

Vad häftigt. Vilken rolig ide´
Hälsning
Helena

Postat av: uve

Men å vad gullig du är vännen! Jag älskar verkligen min otroligt fina gran. Tack,tack,tack! Du är så otroligt duktig och skänker så mycket inspiration. Tack för att du finns och att du är den du är!! Önskar att vi hann ses lite mer bara. Puss tebax på dig!

Kramelikram Y.

2007-12-17 @ 00:04:17
URL: http://www.uves.blogg.se
Postat av: Skräptanten

Hej du lilla lyckopiller!

Min fina gran står så fint på köksskänken hemma, och jag visar den såklart för varenda kotte som kommer hem, det blir många ooh'n och aah'n ska du veta!

Ha det riktigt bra, så hoppas jag vi ses snart!

34 kramar från mig!

2007-12-17 @ 10:52:59
URL: http://www.pappersvinden.se/skraptanten
Postat av: Anonym

Hi Ulrika,

Love your tree cards! They are gorgeous! Well done!

2007-12-17 @ 12:24:39
URL: http://scrapperlicious.blogspot.com
Postat av: Marit

Absolut underbart!!

Det vill jag testa!

Tack för den inspiration du ger i bloggen!
Tittar in här ofta ofta =)

2007-12-18 @ 00:31:17
URL: http://maritsscrapblogg.blogspot.com
Postat av: ulrika på den här bloggen

Men tack snälla ni för alla gulliga kommentarer! Jag blir så otroligt glad, tänk att någon verkligen tittar på det jag gör och tycker att det är bra! Det är balsam för själen, ni gör mig så glad! Tack!

2007-12-18 @ 09:09:22
Postat av: Victoria

Ulrika, jag har minsann sett den där granen. HELT FANTASTISK må jag säga. Blev en del oanden och ahanden när Monica visade den för mig. Sjukt fint, som allt det andra du skapar. Du är så duktig! Hoppas vi ses snart, var så längesen! Kram

2007-12-18 @ 12:08:51
URL: http://victorianordgren.blogg.se
Postat av: Linken

Den är så snygg, kom hem och titta! =)

2007-12-18 @ 21:13:09
URL: http://linkens.blogg.se
Postat av: Maria Ammar

Vilka fina kort du gör och granen var en jätte skoj idé! :0)
Kul att du hittade in till min blogg och tack för den gulliga kommentaren! *jätte glad* Hoppas tomten är snäll i år och att en WP-stämpel finns i något av dina paket! :0)
Jo, jag förstod din beskrivning och tack för tipset... Fast det blir nog lite svårt om man vill stämpla svirlar under blommor osv, för då har jag oftast redan monterat papprena. Tycker annars det är svårt att se hur det blir.

Ha en riktigt god Jul och mys massor!

Kram

2007-12-19 @ 00:15:30
URL: http://www.mariaammar.blogg.se
Postat av: Yngla

Åååh så snyggt!
Så mycket läckert du har på din sida!!!

2007-12-29 @ 21:37:03
URL: http://yngla.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0