The Game, Triple H

Barnen och pappan har ett ganska så konstigt intresse, amerikansk wrestling. Det är något som följt med pappan ända sen hans barndomsår i Skottland och han har sedemera fört över detta på barnen. Först var det sonen som föll men nu har även dottern mjuknat. Dock misstänker både sonen och jag att det är den hägrande resan varje år som lockar henne, inte så mycket brottningen i sig.

 

Det är så att vi i tre års tid har tagit båten över till Finland på hösten för att se på WWE, World Wrestling Entertainment (tidigare WWF) och deras årliga show i vårt östra grannland. Första året åkte pappan själv för att spana in läget, andra året följde sonen med och tredje året var båda barnen med på resan. Kommer WWE även detta år har vi planer på att åka över. Det första året så träffade pappan på en wrestler på gatan och såg sen showen, mycket mer blev det inte. Det andra och det tredje året bodde vi på samma hotell som brottarna så det blev många autografer och bilder till barnen. I denna blogg tänkte vi visa lite bilder och skriva om våra möten med de olika brottarna och första man (det kommer även att komma kvinnor) ut är Triple H, The Game, Hunter Hearst Helmsley, The Cerebral Assasin, kärt barn har många namn.

 

Triple H var WWEs världsmästare i tungvikt när vi såg honom för första gången. Hans karaktär (alla brottare har olika karaktärer, antingen goda eller onda) är superond och elak. Han är också en av de mest kända brottarna i dagsläget och är aktuell i senaste Blade filmen med Wesley Snipes. Nedan ser ni hur han stilar med sitt världsmästarbälte innan hans match.

 

 

Vi träffade HHH innan de skulle iväg till galan. Barnen fick varsin autograf och han var mycket trevlig mot dem. När jag frågade om jag fick ta ett foto på honom och barnen sa han,

- Sure no problem. Is it OK here?

- Visst, svarade jag (på engelska) och HHH tog leende tag i barnen och sa:

- Ready?

Jag svarade ja och siktade in mig med kameran. Då spände han ögonen i kameran och såg sur ut som synes på bilden. Efteråt skrattade han och sa att han måste hålla på karaktären, någon skulle ju kunna tro att han var snäll annars. Senare på kvällen efter showen hejade han på oss i baren på hotellet. Det tyckte barnen var häftigt,

- Världsmästaren hejar på oss, som de sa ganska så storögda.

Och i sanningens namn så tyckte pappan att det var häftigt också, världsmästaren hejade på oss, wow liksom ba som en tonåring skulle ha uttryckt det.

 


Kommentarer:
Postat av: lasse

Håll stilen underbar blogg hoppas på mycke läsning.... om wrestling

2005-06-09 @ 09:30:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits