Kitty?

Vi tror att det här är vår blivande kattunge (men de är ju så många och ser nästan likadana ut), vi tror att det är en tjej (hur ser man skillnad på kill- och tjejkattungar nu igen?), och vi tror att den ska heta Kitty (men det finns ju så många gulliga namn att välja mellan!) ...

 

Kitty

 

Kattungarna är nu 4 veckor gamla och jättebusiga. Kattmamman och matte har fullt upp med att hålla ordning på ungarna, när vi hälsade på klättrade de överallt, kissade under sängen, kissade lite i lådan också (duktig kisse!) och jagade mammas svans. Vi knäppte en hel drös kort, men de var ju inte direkt stillsamma, så det blev inte så många skarpa bilder. Vi längtar!


Kommentarer:
Postat av: Ji

Å, vilken SÖÖÖÖÖT!

Barnen som sitter här bredvid sa genast: "Mamma - vill HAAAA!"

Eller egentligen sa pyttelilla E: "Mamma, E ha den!" (Fast det tror jag inte att ni går med på?)
och lilla S, som just kommit hem från sin franskalektion: "Maman, moi aussi, je voudrais un petit chaton comme ca! S'il te plaît ..!" med huvudet så otroligt vackert på sned.)

Och jaaa, jooo, jag är gillar ju också kirrar. Som ni vet :)

kram Ji

2005-05-16 @ 19:55:26
Postat av: Ji

Å, vilken SÖÖÖÖÖT!

Barnen som sitter här bredvid sa genast: "Mamma - vill HAAAA!"

Eller _egentligen_ sa lilla S, som just kommit hem från sin franskalektion: "Maman, moi aussi, je voudrais un petit chaton comme ca! S'il te plaît ..!" med huvudet så otroligt vackert på sned.

Och pyttelilla E sa: "Mamma, E ha den!" flera gånger med olika tonfall (först frågande, sedan konstaterande och till sist uppfordrande).
Fast det tror jag väl inte att ni går med på?

kram Ji

2005-05-16 @ 19:56:57
Postat av: Ji

Skumt - det var sådan knagglig lina att jag efter vad som kändes som en timmes väntan trodde att det första inlägget hade försvunnit ut i cyberrymden så jag fick vackert skriva om det.
Men så plötsligt dök de upp båda två.
Oh well.

2005-05-16 @ 20:00:02

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits