Är smekmånaden över?

Nu är det så där upp och ner med Moiras värden igen. Vi har fått justera upp NovoRapid doserna senaste veckan, men ingen förkylning har brutit ut. Kanske är hon på väg ur remission, smekmånadsfasen, vilket innebär att all insulinproduktion tar slut. Hittills har hon haft en liten del egen produktion kvar men vi får avvakta några dagar till så får vi se om det är så eller inte.

 

I går natt blev hon låg vid 3-tiden och pappan fixade Coca-Cola som Moira sedan spillde ut i sängen. Kladdigt och stressigt eftersom han då inte visste hur mycket hon hunnit få i sig, men hon låg ganska bra på morgonen så han måste ha gissat rätt. Det är helt otroligt nog första gången hon spiller dricka i sängen, jag har väntat på det eftersom hon är halvsovande när hon äter och dricker på nätterna ...

 

Nästa gång vi kontaktar diabetessköterskan ska vi i alla fall använda oss av en nyupptäckt tjänst, www.blodsocker.se, där man kan bokföra sina blodsockervärden och få en grafisk översikt per dygn och vecka. Det fina i kråksången är att man kan publicera de värden man vill att läkare/sköterska ska titta på och så kan de komma åt dem på nätet direkt, utan inloggning. 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits