Stiiii-rike

Till och med en liten stad som Falun har sin egen bowlinghall. En av de mest uppskattade adventsluckorna innehöll just ett besök dit, i veckan före jul. Börjar man räkna så är det både 10 och 15 år sedan någon av oss besökte en bowlinghall senast, om man bortser från en snabb serie under diabeteslägret i somras. Visserligen skröt både mamman och pappan om sina tidigare bedrifter på bowlingbanan och strödde goda råd till nybörjarbarnen på vägen dit, men det visade sig att vi båda var mer än lovligt ringrostiga. Rännan, rännan, en kägla, rännan och så vidare. Formen var jämn om man så säger.

Men trots en viss besvikelse över att vår egen ungdoms kunskaper obönhörligen förtvinat så tyckte vi alla att det var riktigt trevligt. Skitkul helt enkelt! Så idag åkte vi dit igen. Vi har nämligen snöstorm i Falun, så skridskobanorna har snöat igen och snöskottning är lönlöst, och då återstår bio och bowling. Bio var vi på häromdagen (Narnia: spara pengarna - läs boken istället) så då blev det bowling. Det är ju i alla fall skönt att kunna delta i familjeaktiviteter utan att behöva "låta" barnen vinna, det skötte de alldeles utmärkt på egen hand.

Kommentarer:
Postat av: ilva

Jag ville bara onska er Gott Nytt Ar!

Postat av: Ulrika på den här bloggen

Tack Ilva! Och detsamma till dig och din familj! Och du, grttis till utnämningarna hos matblogg - välförtjänta vinster om du frågar mig ...
Kram, Ulrika

2005-12-31 @ 10:17:27
URL: http://macgregor.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits