Semester på en tisdag

Det här kunde ha varit en helt vanlig tisdag, med ena helgen färskt i minnet och den andra alldeles för långt bort. Men den här tisdagen tog hela familjen ledigt från jobb och skola och ägnade oss bara åt varandra. Lite sovmorgon (Moira ska ju ha sitt morgoninsulin och frukost rätt tidigt i alla fall, men vi slapp i alla fall stressa) och sedan bar det av till Borlänge och AquaNova.

 

Vi hade planerat att vara där tidigt för att slippa den värsta trängseln och bad en stilla liten bön att det inte skulle vara så många skolklasser på plats. Men bönen var förgäves och det var riktigt bra fart i badet redan när vi kom strax efter tio. Vågmaskinen var trasig, men det gjorde inte så mycket. Vilket Mecka för både barn och föräldrar! Stort bubbelbad för mamman och flera olika rutschkanor för pappan och barnen. Vet inte vem som hade roligast. Härligt, roligt och blött. Vi kände oss nästan normala, med undantag för lilla väskan som vi alltid släpar med oss med nödutrustning; Pepsi Max utan socker, Festis med socker, dextrosol, blodsockermätare och insulin förstås.

 

Trötta och nöjda är vi nu tillbaks i hemmet. Moiras värden har legat perfekt hela dagen, vi trodde att hon skulle ligga lågt vilket hon brukar göra när vi simmar och badar, men inte idag. Till sist ett stort tack till mormor och morfar som sponsrade en riktigt härlig vårdag för familjen MacGregor!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits