Mjau

Så har vi då äntligen varit och tittat på de små kattungarna. En bit utanför stan bor familjen, med egen hage där nyfiken häst och nyrakat får väntade på oss och ville hälsa. Närmare huset kom kattmamman själv promenerande och visade sig vara en mycket trevlig kattdam. Gosade och spann och följde med oss till huset. Vacker var hon också, vit, grå och gul(!). Väl inne i huset fick vi bekanta oss med de små sötnosarna. Sex stycken, knappt två veckor gamla, och fullkomligt bedårande ...

 

Faktum är att vi hade bestämt oss innan vi åkte dit att vi inte skulle bestämma oss på plats om vi ville ha en av kattungarna, utan vi skulle titta och träffa kattmamman för att se hur hon verkade i sättet, sedan skulle vi vara sansade för en gångs skull och bestämma oss när vi fått diskutera för- och nackdelar på hemmaplan. Vi hade också bestämt att pappan skulle få den avgörande rösten, eftersom han har en förmåga att kunna förhålla sig något mer objektiv när det kommer till söta, ulliga, gulliga husdjur än resten av familjen.

 

Behöver jag säga att det inte gick som planerat? Han veknade fortare än kvickt och lät Moira och Sean bestämma vilken kattunge de ville ha så fort de tittade bedjande på honom. Fyra av ungarna var redan tingade och det var inget lätt uppdrag att välja mellan de två som var kvar. Barnen valde den med en svart prick på nosen (den får väl heta pricken med vår fantasi) men om vi skulle råka få fel kisse när det är dags att hämta så är det inte hela världen. De var lika fina båda två!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits