Kalasförberedelser

Hej och hå, är det redan kväll? Jag har ägnat större delen av dagen till att baka och förbereda inför Moiras födelsedagskalas i morgon. Sex glada flickor kommer hit för att busa, leka och fika och Moira är alldeles väldigt förväntansfull. Hon har nyss blåst upp en hel drös ballonger, men klarar inte av att knyta dem själv, så det fick jag göra.

 

Knyta ballonger är inte heller pappans starka sida, men han är däremot den perfekte lekledaren. Det ligger nog i hans natur, det är inte för inte som han valt att utbilda sig till lärare. Just nu ligger han på golvet i vardagsrummet och målar en tre meters drake grön med vattenfärger. Det blir en variant på "sätt knorren på grisen", men här blir det "sätt vingen på draken" istället!

 

Vi har en hel del andra lekar på lager också, men erfarenheten säger att två timmar knappt räcker till för alldeles vanlig lek, tatten och så vidare. Dessutom ska vi hinna knö in fika (med bland annat minipizzor med grahamsmjöl i degen och light-ost på toppen - för blodsockrets skull) och fiskdamm, så vi får väl se hur mycket arrangerade lekar det blir.

 

Moiras värden har legat alldeles väldigt bra i ett par dagar nu, även nattetid, så jag är lycklig nu. Kanske är det den ökande Levemir-dosen som rättat till värdena den här gången, hoppas att det håller i sig ett tag nu.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits